in ,

Min herlige vallak

Jeg er så glad det er vallak jeg har. Det sies jo at vallaken er mer rolig og avbalansert enn en hoppe og en hingst. Nå har ikke jeg så mye å sammenligne med, men de hoppene jeg har ridd har vært mer sta og tverr enn vallakene jeg har ridd. 

Fjordhest vallak

Selv om Kvikk er vallak så har han fått gleden av å bli pappa før han ble vallak som 3 åring. Han blei pappa til ei litta hoppe, som fikk like høver som han. Han har tre mørke høver og en lys hov. Føllet var visstnok ganske lik han. Jeg har blitt fortalt at han var en veldig stolt pappa. Cheyenne som føllet het er dessverre død. Jeg vet ikke noe mer enn dette, men det skulle vært interessant å få vite mer om livet til Kvikk før han ble ridehest ❤
Føllet er ikke registrert på Kvikk (Eken) i HorsePro heller. 

Svett fjording vallak

Ridning 

Det å ha hest tar mye av tiden. Når man er i stallen hver eneste dag så blir det lite tid til annet. Jeg driver med forberedelser til eksamen også. Jeg tar utdannelsen «grunnutdanning i ledelse» som inneholder totalt 4 kurs/klasser. Jeg har «grunnleggende bedriftsøkonomi» fra før og tar nå «personalledelse». Eksamen i «personalledelse» er den 26. mai. Altså om 10 dager 😮 Det skal nok gå fint, men jeg kjenner litt på det at jeg nok ikke har fått prioritert studiene så godt som jeg hadde ønsket. Med denne Korona situasjonen har jo alt blitt snudd på hodet også. Leksjoner og eksamener har blitt til webinarer og hjemmeeksamener. Ridetimer har jeg lagt litt på hylla akkurat nå, men det er bare 10 dager igjen til eksamen så det tar ikke lang tid før jeg kan ri på time igjen. 

Ridetime for Gunn 2019

Bildet over er av vår første time for Gunn ❤ Jeg er heldig som står på en så fin stall med så fine mennesker og som har den treneren jeg har. Hun er akkurat det vi som ekvipasje trenger 🥰

Frem til jeg er ferdig med eksamen så blir det masse egentrening. Jeg prøver å gjøre mitt beste og tenke positivt når jeg rir. Det er så lite som skal til før gleden blir stor. Slik som å kunne galoppere mens det kommer noen inn porten i ridehuset uten at det skjer noe. Dette skjedde faktisk i går. Kvikk og meg galopperte og var egentlig ganske konsentrerte med vårt. Det tyder ihvertfall på det når ingen av oss fikk med oss at Gunn og Donatella kom inn. Vi pleier å få med oss om det kommer noen inn, så det var veldig godt å faktisk slappe av såpass at vi ikke fikk med oss noenting. Spesielt deilig at Kvikk var opptatt av meg og ikke skvatt når det kom noen inn 😅

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurridning – jobbe på

En fin 17. mai feiring