in

God-søndagen

God-søndag med familiekosDenne søndagen har vært en skikkelig god-søndag. Kvalitetstid  med kjæresten, les sovna på sofaen. Mens vi sov en god formidagslur lå hunden på gulvet, snorket og koste seg han også. Vår kjære Håkki liker best når familien er samlet og vi gjør noe sammen. Dette selv om det kun er å sove sammen i stuen. Rare fine gutten vår.  Selv om vi sovnet på sofaen i dag har vi fått vært mye ute. Vi har måket snø og gått en lang fin tur. 

Om jeg tenker meg om så har hele helgen vært en god-helg. Fredag så vi en to, tre, fire episoder av Sons of Anarchy før vi la oss tidlig. Lørdagen kom til å bli en lang dag. 

Lørdagen begynte kl 8 med tur ut med Håkki så litt kaffe og våkne litt før jeg tok turen til stallen. Møkket 5 bokser før Kvikk skulle brukes på knøttetime. Nabojenta på 3 år skulle på prøvetime og fikk da lov å ri Kvikk 🙂 Jenta koste seg masse og ville ikke av. Hun skulle både hoppe og løpe. Trave fikk hun da gjort, hun lo når det humpet. Så fikk hun høre at jeg skulle hoppe med Kvikk etter at hennes time var ferdig. Hun ville så gjerne se på, men det får bli en annen gang når de har litt bedre tid i stallen. Hyggelig å se de små kose seg så mye. 

På sprangtimen var det annridning som stod på agendaen. Veldig lærerikt og nyttig. Vi hoppet da en liten bane. Hvor det høyeste hinder var 60 mens de andre var vel 40-50 cm. Moro å ri uten at det knyter seg i magen. Kvikk elsker sprang, han elsker egentlig alt bare han får lov til å jobbe. Jo mer vi jobber under økten jo mer glad virker han. Kvikk er akkurat som Håkki veldig flink til å vise misnøye. Sprangtimen gikk bra, jeg hadde bare litt dårlig tid.
Etter timen var det opp til mor for å måke tak før hjem igjen til middagsgjester. Min egen feil som legger alt til samme dag, men fikk da gjennomført alt. 10 minutter før gjestene kom var jeg hjemme og 2 min før de kom inn døren hadde jeg dusjet. Vi skulle servere taco så det tok ikke så lang tid å lage. 🙂 

Må si hele helgen har vært en skikkelig god-helg. Kos med mann, familie og mine firbeinte. 

I morgen er det dressurtime for ny instruktør. Spennende, gleder meg masse. Jeg er jo som barna så jeg lurer allerede på hva jeg skal matche i morgen. Skal jeg matche rødt, lilla, blått, grått eller kanskje kjøre en mer stil med sort ridebukse, hvite dressurgamasjer og den mørke Kingsland sjabraken.  O du valgets kvaler 😛 Vil tro det kommer en liten oppdatering i morgen eller tirsdag ang dressurtimen.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurstevne Skedsmo Rideklubb

Dressurtrening med ny trener