in ,

Ingen vei tilbake

Jeg har sagt lenge at jeg skal ta steget videre med Kvikk. Nå er det ingen vei tilbake. Det er bare å motivere seg og trene masse. Vel det er ikke så mange dagene å trene på nå, men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg har meldt på Kvikk og meg på et dressurstevne på en stall utenom min egen. Jeg har fått lånt meg henger (passet veldig bra med all den snøen som har kommet) og har ei som stiller som hestepasser og litt støttekontakt. 🙂 

VI skal da til Sørum fritidsgård, Skedsmo Rideklubb og delta på dressurstevne i LC1. Må si jeg gruer meg veldig selv om jeg tenker at det ikke er mye å grue seg til. Jeg har ridd dette programmet mange ganger så jeg kan det utenat. Det jeg gruer meg til er at det er et helt nytt sted, nå er jo Kvikk stevnevant fra tidligere selv om det begynner bli en liten stund siden nå. Tenker han kommer til å ta meg igjennom dette med glans. Blir veldig spennende å få en bedømming av noen som aldri har sett oss tidligere. Krysser fingrene for at dommer liker det hun ser. 

Vi har hatt noen fine treninger i det siste. Tirsdag når jeg red i hallen stod det igjen et par hindre og det lå noen bommer på bakken så da tok jeg meg like så godt en bomtrening på egenhånd. Kvikk og jeg koste oss masse og han ble litt svett. For rundt et halvt år siden hadde ikke det vært tenkelig at jeg “frivillig” uten trener hadde hoppet et hinder. Nå er sprang bare gøy. 🙂 

Jeg fikk et hodelag av mannen min til jul, julen 2016, men ettersom Kvikk var syk fikk jeg aldri rotet meg til å justere den slik at jeg kunne begynne å bruke den. Fôrrytteren min, Sandra, ordnet dette for meg så nå er det hodelaget endelig i bruk. 

Kvikk i sitt nye hodelag

Søndag er mitt første stevne utenfor klubben, det er nå ingen vei tilbake. Mye å forberede innen den tid, hengeren jeg skal låne er sperret av snø så jeg må måke frem denne. Hvor skal man legge all denne snøen nå når det er fullt overalt? 

Håper stevnet går like bra som det i sommer gjorde. Hovedsaken for meg er fortsatt å ha det gøy. Dette blir en flott trening for fremtiden som kommer. 

Ingen vei tilbake

Den faste dressurtreneren til klubben har sluttet så vi prøver å finne en ny som er like dyktig. I morgen, fredag, skal jeg prøve ri for ei ny ei. Jeg har funnet ut at jeg vil satse på å delta på trening for Maria Henriksson som kommer 1 gang i måneden, men vil gjerne ri fast en gang i uken for en dressurtrener også.
Maria er en dyktig trener som hjelper meg med å lære å ri Kvikk korrekt i henholdt til hans stivhet osv. Om du er nysgjerrig på Maria så kan du lese mer om henne på hennes hjemmeside: www.lovsveen.com 

Ingen vei tilbake nå 🙂 

Følg med på bloggen for resultater på mitt første stevne utenfor klubben. Søndag blir en meget spennende dag.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Super tid på treningsfronten

Dressurstevne Skedsmo Rideklubb