in

Ridenekt, kiropraktor og veterinær

Ridenekt faktisk. Er det mulig.. Det å få beskjed om at jeg ikke fikk lov å ri kom litt som et sjokk selv om det ikke burde det. Det å få ridenekt var hardt å svelge, noe det absolutt ikke burde vært. Jeg ble trist og oppgitt. Foreløpig så fikk jeg ridenekt over helgen, men jeg er ganske sikker på at det kan bli lenger. 

Det er ikke bare bare å ha ridenekt når man har egen hest. Kvikk trenger stell, mosjon og ikke minst masse kos. Nå har jeg ikke ridd siden tirsdag og jeg kjenner godt på abstinensene. 

Kvikk er nydelig i sitt røde PS of Sweden sett😍

Kvikk i sitt røde PS of Sweden sett, ridenekt

Om du ser nøye på bildet over så ser du at han er ganske slurvete og dårlig barbert. Snilleste Mona tok seg tid til å rette opp i det jeg gjorde. Han ble så fin etterpå 🥰 

Grunnen til at jeg har fått ridenekt er pga at jeg har betennelse i bekkenet og låsninger i ryggen. Jeg går da til kiropraktor og får trykkbølgebehandling. Det er ganske så vondt, men veldig effektivt. Jeg merker mye bedre bevegelighet allerede nå etter kun 3 behandlinger. Jeg hadde en behandling før jul og to nå i forrige uke. 

Ridenekt

Nytt år betyr vaksine for hest og hund. Kvikk må også ha tannrasp på nyåret. Hver gang jeg ser han få tannrasp så får jeg litt mindre tannlegeskrekk. Det kunne vært så mye verre. 

Kvikk klar for tannrasp

Kan ikke si det ser så veldig behagelig ut, men det er jo derfor veterinæren gir en sprøyte med beroligende slik at Kvikk fikk sove 😉

Veterinær Arian i full gang med tannundersøkelse

Veterinær Arian i full gang med tannundersøkelse

Jeg savner virkelig å ri. Gleder meg masse til jeg kan ri igjen. Tenkte å vente frem til onsdag. Da har jeg tross alt ikke ridd på en hel uke. 

Ridenekt, savner å ri

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Julen, en herlig tid

Studentblogg