in ,

Fotoshoot med hest

Fotoshoot med hest på stallen

I slutten av oktober tok Thomas Henie turen til stallen for en fotoshoot med hest. Ja, altså med rytter og hest da altså. 

Fotoshoot

Jeg har aldri vært med på fotoshoot med hest før, kun en liten fotoshoot med kjæresten etter at vi var på kurs i fototeknikk. Hver ekvipasje fikk 1 time med fotografen. Jeg ønsket å bruke to antrekk så mens jeg byttet antrekk tok han bilder av en annen ekvipasje. 

Første antrekk

Jeg valgte sort ridebukse og min PS of Sweden jakke i fargen Merlot. Kvikk fikk på seg matchende bandasjer av samme merke. Bildene ble tatt i stallgangen. Må si jeg synes det ble ganske fine bilder. 

Fotoshoot med hest i PS of Sweden

Nå er ikke jeg så veldig objektiv, men jeg må si at Kvikk er en av de flotteste fjordingene jeg har sett. Han er også av den noe sjeldne fargen rødblakk.

Fotoshoot blondinebloggened hest

Bildet nedenfor har jeg fremkalt på lerret i str 40×60. Det henger nå sammen med like store bilder av Nero og Håkki. Fineste fjordingen min 💗

Fotoshoot med hest Tonje og Kvikk

Mamma var med på fotoshooten så hun fikk være med på et par bilder hun også. Hyggelig med et bilde av oss to. Kvikk sammen med mor og datter 🥰
Mamma ønsket seg dette “mor og datter bilde” til jul, så da fikk hun det 💗

Fotoshoot med hest mor og datter

Antrekk nummer to

Som antrekk nummer to valgte jeg prinsessekjole, sort strømpebukse, stallsko og prinsessetiara. Burde hatt på noe med litt mer klister i rumpa, for dette var meget glatt.

Prinsessen og fjordingen Kvikk

Prinsessekjole, krone og tryllestav

Fotoshoot med hest

Som sagt har jeg aldri vært med på noe som dette før. Thomas satt opp et ganske fancy sett til oss. Lyskastere, blitz og masse mer. 
Jeg ble ganske så nervøs for hvordan Kvikk skulle reagere med all blinking og masse folk som beveget seg hele tiden. Når jeg satt oppe på han barbakk og uten hjelm så var jeg veldig nervøs, mega glatt. Jeg tenkte at om han skvetter nå så faller jeg rett av.  Fjordingen min har virkelig blitt en voksen, omtenksom og høflig herremann. Han tok alt på strak hov med knusende ro. Kvikk blir bare mer og mer fornuftig. Han blir 19 år i mai. 20 år for en hest er ca 60 menneskeår så må jo si at Kvikk nå er voksen. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fare for takras

Nyttårsfeiring ala covid 19 stil