in

Julestemning

Julestemning

Jeg begynte å få skikkelig julestemning. Den fine snøen og solen ga meg en god julestemning. Røde gardiner, adventsstaker og stjerner er funnet frem og satt opp. Resten av julen kommer frem 2. advent, da skal Google Home få spille for full hals mens jeg vasker og pynter. 🤶

Julegaver er forøvrig ferdig handlet så nå gjelder det bare å pakke de inn og dele de ut. 🎁 Julekortene går i posten på mandag. Ribba er handlet inn, så nå er det bare å vente på at julen skal komme. 
Det skal bli veldig godt med noen fridager nå, de er det mange av denne julen. 😍

Julestemning i stallen

I stallen er det virkelig julestemning når solen skinner. 

Julestemning i stallen

Jeg tror nok jeg har nevnt det tidligere. Jeg elsker å fargekoordinere Kvikk og meg. 

Jeg hadde ridetime for Gunn i dag. Det gikk veldig bra om jeg får si det selv. 🥰 Skritt, trav, galopp, skjenkelvikninger, gå i form, diagonal, sits og frem frem frem. 🤣 Kvikk gikk så mye bedre frem i galoppen i dag. Jeg har merket at han trenger å pushes så mye mer i trav, bare å jobbe på.
Jeg har hatt så dårlig ridefølelse den siste tiden og jeg overtenker liksom alt, men jo mer jeg rir for Gunn jo mer moro blir det igjen. Jeg har en tendens til å slutte med treninger når jeg sliter som verst, det er jo da man trenger mer trening og mer hjelp. Man sitter igjen med en deilig følelse etter en god trening og det er veldig moro når det begynner å løsne litt.
Ridetimen i dag var så bra at jeg booket like greit en trening i morgen også. 

Når jeg ser tilbake på Kvikk og meg for tre år siden, da vi hadde privattime med Ellen Birgitte Farbrot, så ser jeg jo en forskjell. Det hadde jo vært litt merkelig om jeg ikke hadde merket forskjell. Noen vil nok si at Kvikk og jeg burde kommet lengre, men vi er akkurat der vi skal være.😀 Jeg trener ikke for å bli en Grand Prix rytter. Jeg trener for å få bedre selvtillit, for å bli bedre, ri riktig og ikke minst for å ha det moro med hesten min.
Jeg har lyst til å reise ut å starte dressurstevner, noe planen selvsagt er, men det kommer når det kommer. 

Jeg nevnte i begynnelsen av innlegget mitt at jeg begynte å komme i julestemning. Jeg har fortsatt julefølelse når jeg er inne, men når jeg er ute så har jeg nå mer en følelse av vår enn noe annet..

Kom forresten nå på at vi ikke har handlet julegaver til de firbeinte barna våres, Håkki og Kvikk. Kjøper du gave til dine firbeinte barn? 

Håkki julen 2018

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Osteopat på hest

Julen, en herlig tid