in

Treningsglede med hest

Denne helgen har vært full av ren treningsglede. Jeg hadde dressurtime lørdag. Det gikk så bra at jeg like greit booket en time søndag også. 

Treningsglede hele helgen

Det er ingen hemmelighet at jeg til tider sliter litt med forskjellige sperrer når jeg rir. Det å skrive om det fungerer som en type terapi for meg. Kvikk er en knallfin hest, men han liker ikke mørket noe mer enn det jeg gjør. Han er så fokusert på alt som skjer utenfor porten når det er mørkt, at det ikke er så moro. Jeg er virkelig ikke fan av vintertiden og ser frem til vår og sommer. 

Lørdagstrening

Klokken 12:00 skulle jeg ri på time igjen for det som må være den beste dressurtreneren som finnes. Hun er i det minste den beste for oss som en ekvipasje. Timen gikk så strålende at jeg ble helt rørt. Kvikk jobbet på så godt han bare kunne, han var positiv og lydig. Også så blid han var etterpå. Han ble hanske så svett. Vi jobbet med bøyning i alle gangarter, holde bøyninger i fatningene, skjenkelvikninger og selvsagt frem. Det er så kos å ri når det er lyst ute. Ridefølelsen var på topp og jeg var så stolt av den fine dressurhesten min så jeg booket en time med en gang. Må smi mens jernet er varmt sies det. 

Lørdagens antrekk: 

Treningsglede med hest

Søndagstrening

På treningen i dag jobbet vi videre på det vi gjorde i går. En ting min trener prøver å få meg til å mestre er at hesten min skal ha fokus på meg og ikke alt annet. Det er ikke så lett å holde hans fokus på meg da han blir like lett ukonsentrert som sin matmor. Timen i dag gikk enda bedre enn gårsdagen. Vi jobbet bøyning og frem. Jeg pushet meg selv enda mer i dag. Det er en så deilig følelse når ting løsner og alt bare er positivt. 

Søndagens antrekk (bildet er fra i sommer): 

Treningsglede i blått

Dressurtrening lørdag og søndag ble til en helg med ren treningsglede 🥰 Fin helg med glede, dressur og masse miljøtrening. Jeg tror virkelig jeg har den beste fjordingen og treneren som finnes 💕

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fineste fjordingen - Sperre

Sperre her og sperre der, noe så tøysete

Skreddersydde ridestøvler fra Pioneer

Ridestøvler fra Pioneer – skreddersydde