in

Osteopat på hest

Denne uken hadde Kvikk besøk av en osteopat. Etter behandlingen han fikk ble det to dager med kun leie. 

Osteopat på hest

Osteopaten behandlet hele Kvikk. Hun fant ikke noe så veldig graverende, men han hadde en låsning i venstre skulder samt at han har litt mageproblemer som igjen gjør det vanskelig for han mot den ene siden.

Osteopat

Han fikk fri etter behandlingen. De to neste dagene ble det kun leie-tur i minimum 15 minutter. Hestepasseren min leide første dagen. Jeg leide dag nummer to. Jeg trodde han skulle være ganske sprek, men han var ikke det 😊

Lørdag

I dag startet dagen med morgenfôring i stallen. Første gangen jeg gjør dette helt alene. Selv om det var dårlig vær i dag så oppførte alle hestene seg eksemplariske. Det var virkelig koselig å tilbringe morgenen i stallen. 
Det var litt moro å holde på med disse “store” hestene, tror de er over 165 cm i mkh (mankehøyde). Kledde på alle sammen utedekken før jeg skulle sette på Kvikk sitt. Tenkte ikke så mye over det, men jeg brukte samme styrken på hans lille dekken som skulle “kastes” opp på han som kun er 148 cm i mkh. Sier seg selv da at dekkenet havnet på gulvet på andre siden av Kvikk i stedet for på ryggen hans  🙄😂

Stallkos

Etter morgenfôringen og stallarbeide dro jeg hjem en tur. Frokost og kaffe sammen med min kjære før jeg tok en kjapp powernap på sofaen 😜
Dro så tilbake til stallen for å ri. Jeg var ganske spent på om han hadde mye oppbygd energi og hvordan han var å ri nå etter at han ble “låst opp”. 
Han var ganske så fin, behagelig å ri begge veier. Han pleier å “løpe fra meg” på den ene siden, nå var han kontrollert og lett. Han fattet galopp med en gang, noe han ikke har gjort på en stund. 
Midt i galoppen “skvatt” Kvikk da en av hestene snublet på utsiden av ridehallen. Full galopp og bukk. Han var lett å stoppe, men jeg tenkte at nå faller jeg av. Falt absolutt ikke av og var heller ikke i nærheten av å gjøre det. Endelig har jeg fått inn refleksene i kroppen som gjør at kroppen min gjør alt det korrekte slik at det ikke er noen fare for å falle av. 
Heldigvis så gjør Kvikk som oftest ikke noe for å være slem mot rytteren. Han kan teste ut hvem som virkelig er sjefen, men gir seg veldig fort. 

Kvikk skal nok få osteopat på besøk litt innimellom. Han har virkelig godt av det ❤ Hva gjør man ikke for disse dyra ❤ Nå skal jeg i stallen for å fôre og låse for kvelden. Etter dette blir det kos med den vakre karen under her ❤ og kjæresten da ❤

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sprekere hest

Vinter i Norge

Julestemning

Julestemning