in

Søndagskos med kaffe og laptop

Søndagskos

SøndagskosDet er litt godt å våkne tidlig på søndagene. Våkne godt uthvilt og sette seg med en god kopp kaffe i favorittkoppen. Kose seg med nytraktet kaffe mens man surfer nettet for nyheter enten på Ipaden eller laptopen. Eller bare sitte i sine egne tanker og dagdrømme. Mye av mine tanker for tiden innebærer fremtiden, og hest. Jeg klarer ikke slutte å tenke på at jeg “ga opp” og byttet hest under ridetimen sist torsdag. 🙁 Det er rideskole og fôr-helg nå til uken. Tror det at det blir Knotten jeg skal ri i rideskolen så blir det jo Vesla fredag og lørdag. Vi får se hvordan det går fredag og lørdag. Dersom “sperren” er tilbake så vet jeg ikke helt hva jeg gjør. Krysser fingrene at det kun var fordi hun oppførte seg ekstremt rart pga at hun ble skremt litt tidligere på dagen. Hun er jo så fin og god den hesten der og kjemien stemmer så bra.

FarsdagI dag er det farsdag. Gratulerer så mye til alle fedre der ute. Og spesielt gratulerer til min egen far og svigerfar. Jeg la igjen en liten hilsen på facebooken til min far –>
Svigerfar han er i Spania og koser seg der, men det ble da en tekstmelding på han. 🙂

I går var vi en tur på Strømmen Storsenter da ringen min var klar til henting. Jeg har en allianse-ring i hvitt gull som jeg leverte inn da jeg fikk en ny diamant av min kjære til min bursdag. Den så helt ny ut så blank og fin den var. Nå er det 3 diamanter i den. Det er visst plass til 7, men jeg tror jeg synes den passer best med 3. Nå er det ikke opp til meg hvor mange diamanter det skal være i den, det er opp til kjæresten hvor mange han vil gi meg. 😉

Gulrotkropp Vi gikk inn i en matbutikk hvor jeg så en liten økologisk gulrotkropp. Måtte ta bilde av den da. Ser du den?

Gedigen bamse Så også en stor bamse med masse lys som var rundt 150 cm høy. En slik skulle jeg hatt i stuen tenker jeg.

Nå er det forøvrig ikke lenge igjen til første advent. 3 uker igjen til man kan pynte til jul. Gleder meg masse.

Gleder meg alltid til jul, men hater å gå i butikker når julestria er som verst så jeg begynner alltid tidlig med julegaver. Er faktisk langt over halvveis i julegave-shoppingen. 🙂

Ønsker deg en riktig god søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Et ønske som gikk i oppfyllelse

Vinteren – Hvor er du?