in

Late dager i varmen – dag 4

Ferien er godt i gang og det virker som om det nå kun blir late dager her i Ayia Napa. I dag sov vi helt til 08:30, gikk til frokost og så la vi oss ved bassenget. Frokosten ble det omtrent det samme som i går, egg og bacon med ristet brød. Lunsjen spiste vi også her på hotellet i dag. Kylling wrap og Club Sandwich som viste seg å være en wrap det også. Maten var veldig god.

Late dager

I dag ble det en sen middag da mannen min ville leke med GoPro Hero 4 Session`en sin. 🙂 Han skulle ta bilder av solnedgangen, da 60 bilder i minuttet i en time. Blir spennende å se om det blir noe ut av det.

Ut å spise

I dag var det vanskelig å finne et fristende sted å spise så vi havnet på Moo Moos igjen. Der vet vi at maten er god og vi hadde jo lyst på biff. Mannen min bestilte en Black & White filet, mens jeg bestilte T-Bone Steak. Vi tok et glass husets rødvin til biffen, veldig god. Jeg ble faktisk litt skuffet over min biff. Ble ikke skuffet over kvaliteten på kjøttet, men på mengden av mat. Første gangen jeg bestilte T-Bone var i Puerto Rico, jeg fikk da servert 3 biff typer på tilsammen rundt 800 gram. I forhold til den gangen så fikk jeg vel barnestørrelsen denne gang. 🙂

Moo Moos

Etter middagen gikk vi en tur for å se litt på livet. Vi gikk innom en stor butikk de “innfødte” handler i, mannen min kjøpte en gave til meg der. Jeg kunne ikke være dårligere så han fikk en han også. Gaven har jeg på meg på bildet nedenfor. Vi tok turen innom McDonald’s for en liten dessert, pai til han og McFlurry til meg. Avsluttet kvelden med en drink på hotellet før vi nå skal gå å legge oss. Tidlig opp i morgen, late dager er ikke noe for oss. Vi får gjøre som vi pleier å gjøre når vi er i syden. Mer om dette i morgen 🙂

Gave fra mannen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kypros – dag 3

Hetebølge – dag 5