in ,

Høsten har kommet

Det føles som om høsten virkelig har kommet. Vi er nå straks i oktober så det er jo ganske så greit, men hadde håpet på en litt mindre våt høst. Høsten kan være så vakker med sine fine varme farger. 

Begynner å bli lenge siden jeg har blogget nå slik at det er på høy tid med en oppdatering. Litt usikker på hvor jeg skal begynne. 

Ferien
Vi hadde et fint cruise. Skulle bare vart en ukes tid lenger. Cruiset gikk fra Fort Lauderdale. Vi hadde to dager til sjøs og var innom disse stedene: 
Key West, Florida. 
Puerto Costa Maya, Mexico.
Cozumel, Mexico.
George Town, Grand Cayman

Vi koste oss masse med bading i Lagune, matkurs, åpen bar og masse soling og bading. Det var vel rundt 30 grader i skyggen og vi hadde kun strålende vær. 
Nå har vi da vært på cruise i Middelhavet og Karibien. Tror nesten jeg likte Karibien best. Ønsker selvsagt å gjenta cruiseopplevelsen senere.  

Savner virkelig varmen og luksusen nå som høsten har kommet med all regnet det nå medfører. Ble nesten deprimert når vi kom hjem igjen. Regnet og det triste været kom så alt for fort denne gangen. Vi tok ikke ferie før i slutten av august, noe som ble alt for sent denne gangen. 

Vi var med Celebrity Equinox nå, vi var ikke helt fornøyd med personalet denne gangen. De var litt småfrekke og kranglet seg i mellom til tider. 
Drømmer meg bort til forrige båten vi var på, Allure of the seas, den var virkelig en favoritt.

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fort Lauderdale

Livet med fjordhest