in

Fort Lauderdale

Da var endelig ferien i gang og vi har kommet frem til første etappe, Fort Lauderdale. Her skal vi være 3 dager. 
Det har vært en lang dag. Fort Lauderdale, Florida, ligger 6 timer bak Norge. Så mens det nå er natt og ny dag i Norge så er klokken 20:39 her. Blir nok en tidlig kveld her i dag. 

Det kjentes ut som om vi aldri skulle komme oss hit i dag. Først tok vi flyet fra Gardermoen til Stockholm for så å vente der i litt over 3 timer før reisen gikk videre til det store utlandet. Jo mer utålmodig man er jo stillere står tiden, men nå er vi da her. 

Vi bor på Hilton Fort Lauderdale Marina Hotell. Et helt greit 4-stjernes hotell. Litt slitt er det. Jeg hadde nok litt store forventninger til et “Hilton hotell” føler jeg. 

Hilton Fort Lauderdale Marina

Vi fikk ikke gjort så mye i dag, men det er jo tross alt bare første dagen. Vi gikk da ut å spiste på en Mexikansk restaurant. God mat, men veldig mye mat.

Mexikansk mat i Fort Lauderdale

Merker at det er veldig vanskelig å finne mat når man prøver å være sunn. Vet vi har ferie, men når man har lagt om livsstilen helt så kan man ikke komme med unnskyldninger til å skeie ut. 

I morgen skal vi stå opp tidlig og på med treningsklærne for så å ut å jogge. Fin måte å bli bedre kjent i området samtidig mens man får beveget seg litt. Deilig å bli ferdig med trimmen tidlig på dagen også. Jeg synes det er veldig godt å starte dagen på den måten. Da er dagen på en måte startet med god samvittighet. 

Vi har planer både torsdag og fredagen, gleder meg masse. Noe sier meg at vi kommer til å ønske at vi hadde hatt flere dager her, men slik er det vel alltid. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fjordinger er fine dressurhester

Høsten har kommet