in

Oslo by

En av mine favoritt steder å reise til, om jeg kan si det slik, er Oslo by. Vi har tidligere pleid å ta inn på hotell i Oslo og vært litt turister. Vi har tatt noen dager på hotell her i Oslo by på sommeren. På en vanlig ukedag. Når vi skulle på konserter. Ja egentlig hver gang vi hadde en mulighet så dro vi til Oslo by og levde bylivet. 

Oslo by

Nå var det bare så lenge siden at vi følte vi “måtte” ta oss en tur. Vi booket derfor et par netter på Comfort Hotel Karl Johan, ordnet pass til hund og hest som jeg vet blir tatt godt hånd om 💕

I dag, tirsdag, er første dagen i byen og blir da første natten på hotellet. 
Dagen i dag har egentlig vært ganske hektisk da jeg har vært hos kiropraktoren i dag og kjæresten måtte en tur til Grålum.

I og med at vi skal være i Oslo noen netter samt at han måtte til Grålum ble det til at vi kjører “mannebilen”. Det ble derfor til at jeg tok taxi til og fra kiropraktoren, noe som var like greit da jeg blir som oftest uvel etter behandlingen. 

Vi tok en pizza og øl etter jobben, les jeg drakk vann og han tok en øl, og tuslet litt rundt. Vi gikk først til Høøks slik at jeg fikk shoppet litt til Kvikk  😉 Han trengte absolutt noe nytt nå 🤣 Det ble en ny dressurgjord i lær av merket Fairfield. Denne skal være anatomisk utformet med stor kontaktflate for å legge seg i en god posisjon og gi bevegelsesfrihet.

Dressurgjord Lær Fairfield

Håper Kvikk vil like den. 

Vi var en tur på Oslo City før vi dro tilbake til hotellet. 

Oslo by

Nå, litt kvalitetstid med kjæresten så et langt varmt bad. 

Kvalitetstid med kjæresten

 

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tiden går så alt for fort

Omakase Oslo