in , ,

Lørdagskos i byen

Frokost på hotellet, lørdagskosValentines-helgen fortsetter med lørdagskos i byen. Startet dagen med en deilig frokost på hotellet før vi tok turen til Oslo City. Viktig å starte dagen med en god frokost. Frokosten burde nok vært litt sunnere, men den var virkelig god og det er da lørdag.

Om det er noen som lurer så er det min tallerken som er til venstre. Mannen min er nok noe sunnere enn meg, han slo jo til med gulrot til frokosten 🙂 Kaffen var så som så, var ikke akkurat Evergood. Frokostbuffeten hadde godt utvalg, det var ikke en eneste ting vi savnet. 

Etter frokosten var det en kjapp tur tilbake på rommet før vi som sagt tok turen til Oslo City. På veien bort dit gikk vi forbi Østbanehallen. Ute på plassen foran Østbanehallen hadde de satt opp krakker med skinnfeller, bålpanner og en storskjerm de viste OL på. Fantastisk at Oslo (Norge) legger ned så mye i dette. Nordmenn er jo født med ski på bena så OL er super viktig. Fantastisk at “vi tar” så mange medaljer. Gratulerer til alle utøverne. 

En av den største grunnen til at vi tok turen til Oslo City var pga at mannen min trengte en hårklipp. Vi har sett at Cutters har blitt så populært så tenkte at jo den må prøves. Hårklipp på 15 minutter til 299,- Var litt skeptisk, men klippe det kunne de. Må si mannen min ble mye finere en enkelte andre klipp han har fått tidligere. 

Kjekk mann jeg har. 

Fornøyd etter klipp på Cutters

Etter at kjekkasen fikk klipt seg ble det litt mer shopping på meg. Kjøpte en veske, leppestift, topp, en genser og et undertøyssett. Shopping to dager på rad  😯 

Undertøys shopping

Lunsjen i dag tok vi på Melt Grilled Cheese. Jeg var litt skeptisk til å gå til et sted hvor deres spesialitet er ostesmørbrød. Mannen min er veldig glad i smeltet ost så dette måtte jo være helt topp for han. Ble veldig fornøyd med maten begge to, muligens litt for mette også. 

Melt grilled Cheese

Lørdagskos i byen fortsetter etterpå med middag på Sabaki, gleder oss.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Valentines-helg

Sushi date lørdag – hjem i dag