in

Roadtrip – Thassos rundt

RoadtripNår det ikke fins noe å gjøre og det er dårlig vær, hva er da bedre enn en roadtrip. 🙂 Vi ringte Ving i går for å bestille leiebil, de tok da kontakt med AVIS her på Thassos.

Vi bestilte den aller minste bilen, lite visste vi at den bilen Avis kom med var en Fiat Panda. Søt bil det altså, fungerer greit gjør den også.  Så i dag kjørte vi Thassos rundt som skal ta ca 2 timer. Det tok nok litt lenger tid en det, vi måtte stoppe x-antall steder for å titte og ta litt bilder. 

Det er mye marmor her. Mye granbar overalt også, lange granbar i skråninger, i skogen og i veibanen. Mye fine utsikter og fine strender. Problemet var bare at strendene var sånn 2-3 km fra parkeringen. Med leiebil så er det litt kjekt å ha bilen litt i nærheten og under oppsyn. Vi leide bilen for 3 dager, mulig det blir litt mer også. Vi fant et koselig sted med masse liv og en strand som vi forelsket oss i, Old Port – Skala Potamia. Parkeringsplassen er rett i nærheten av stranden. Vi reiser hit igjen i morgen rett etter frokost, vil tro det er rundt 25 min kjøretur så det blir ikke roadtrip i morgen. 

Jakten på Gyros i Pita fortsatte i dag. Fant selvfølgelig Gyros på alle stedene på Old Port – Skala Potamia. Den var ikke helt slik jeg er vant med. I stedet for tzatziki hadde de brukt sennep og en rød saus som minnet om en blanding av salsa og ketchup. Den var fortsatt veldig god. Mannen min bestilte seg en pizza Napoli. 

Gyros i Pita

Jeg nevnte at det er mye marmor her. Vi kjørte forbi en “marmorgruve” som vi måtte ta bilder av. Har aldri sett så mye marmor i hele mitt liv. 

Her er et lite knippe av de andre bildene vi tok på dagens roadtrip

 

I morgen går turen tilbake til Old Port i Skala Potamia for å slikke sol, håper virkelig solen kommer frem. Om den ikke kommer skal vi fortsatt ligge på stranden og vente vi. 🙂 

Legger ved et lite bilde av dagens middag også. I dag fikk vi poteter i dag, trodde ikke man kunne savne poteten. Til dessert var det Crème brûlée og en cappuccino kake. Alt veldig godt i dag også. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Storm, da ble det spa

Skala Potamia – Golden Beach