in ,

Lørdagskos med sol

For første gang på en god stund har det i dag vært opphold, varmt og godt. Så i dag tok vi sykkelen til butikken og kjøpte inn et par ting vi manglet for å grille.

IMG_5900

 

Først la meg fortelle litt om fredagen. Jeg har hatt lyst på sushi nå lenge, spiste sushi på Gardermoen da vi reiste på cruiset, men den var ikke mye god. Så i går reiste vi til Smak og Sans Sushi like ved Triaden på Lørenskog. Sushien der skuffer aldri. Vi bestilte 1 Asker Exclusive som inneholder: 2 vårruller, 6 laks, 2 hummer, 2 scampi, 2 kamskjell, 2 kveite, 2 hamachi, 6 hummermaki og 8 tempura maki. Vi bestilte også en tempura softcrab futo.  Vi tok med maten hjem og hadde en romantisk aften for to. Det var aldeles nydelig.

 

Lørdagskos

Så tilbake til i dag og lørdagskos. Som sagt så er det lenge siden det har vært opphold så i dag fikk vi endelig anledningen til å holde på ute i hagen. Gresset ble klippet, ripsbuskene og stikkelsbærbuskene ble provisorisk bundet opp. Det bugnet av bær så måtte høste samtidig, dette resulterte til stikkelsbærlikør og ripslikør. Likøren er vel klar til jul vil jeg tro, min svigerinne startet med å lage likør til jul. Fin juletradisjon det, godt er det også.

ripsbusk og stikkelsbærbusk

likør

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er den som gleder meg til jul tidlig og er alltid tidlig ute med julegaver, det ene året var jeg ferdig med å handle julegaver i oktober. Jeg våkner også alltid grytidlig på julaften som et lite barn, men nok om jul høsten har da ikke kommet enda.

Tilbake til lørdagskos, resten av lørdagen blir nok tilbragt foran tv`en. Deilig å ikke ha en eneste plan eller masse man må gjøre.

Ønsker deg en riktig god lørdag, håper din lørdagskos står til forventningene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Bilder – Cruise i Middelhavet med Allure of the Seas.

Søndag, tilbake til hverdagen i morgen