in

Veddemålet – VIF-LSK

Vet ikke om du fikk med deg at jeg hadde inngått et veddemål angående VIF-LSK kampen som var sist helg. Jeg skrev at jeg skulle fortelle mer om veddemålet senere. Veddemålet gikk ut på at om LSK vant skulle en kamerat av meg gå med LSK-drakt på jobben mandagen etter. Det samme om VIF vant, da måtte jeg gå med VIF-drakt. Dummeste veddemålet jeg har inngått tror jeg.

Denne kampen var viktig for LSK av mange grunner. LSK prøver å unngå nedrykk og trenger alle poeng de kan få i de siste rundene. Samt at det var tross alt en kamp mot erkerivalen. Her var det mye som stod på spill.

Ikke bare hadde jeg gått med på et veddemål, vi hadde også bedt supportere fra VIF hjem til oss for å se kampen. Kampen var nervepirrende i seg selv og det å ha VIF-supportere på besøk gjorde det ikke noe bedre.

Jeg mener LSK var det klart beste laget alt i alt, noe resultatet viste en god stund. Så gjorde VIF et spillebytte som gjorde at de fikk utlignet. Noe så irriterende, ikke pga veddemålet men pga at LSK trengte de 3 poengene for å sikre plassen i tippeligaen. Vil ikke ned til OBOS-ligaen. 🙁

Ny kamp i morgen, ny mulighet for 3 poeng. LSK må slå Molde. Vi har fortsatt trua.

veddemalet

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

The Thief – en liten getaway

Privattime med Ellen Birgitte Farbrot – EB-trening