in

Hamelten bryn – Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk

For litt siden skrev jeg et innlegg om kundekveld med Fred Hamelten hos Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk.  Fred Hamelten er øyenbrynstylist og en ekspert på området. Trykk HER for å lese den artikkelen. Liss har alltid vært flink på bryn og jeg har alltid vært fornøyd når jeg har vært hos henne. Trodde faktisk ikke det gikk an å bli mer fornøyd en jeg har blitt tidligere. Liss på Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk har gått kurs hos Fred Hamelten. Nå var det min tur til å teste Hamelten bryn, jeg fikk time hos Liss for brynstyling i går fredag.

Alltid når man kommer til Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk blir man møtt av servicemindede og hyggelige mennesker. Om man er tidlig ute eller det er litt forsinkelser får man en god kopp kaffe mens man venter. Denne gangen var ikke noe annerledes en andre ganger, man føler seg rett og slett virkelig velkommen når man kommer hit. Benken jeg lå på er god å ligge på, jeg fikk teppe over meg så det var nesten så jeg sovnet.

fred-hamelten-brynFørst ble bryn og vipper farget. Mens fargen virket fikk jeg en liten håndmassasje. Så startet Liss selve prosessen med brynstyling på Fred Hamelten vis. Resultatet ble helt fantastisk. Når jeg trodde det ikke kunne bli bedre viste hun meg hvordan å sminke brynene selv. Man sminker jo ikke akkurat så mye, men enkelte steder mangle jeg litt bryn og da kan man “fylle” i litt med Fred Shadow. I mitt tilfelle blir det Fred Shadow light Blonde da jeg er ganske lys. Som siste finish på verket brukte hun en highlighter for å ramme inn brynene.

Jeg har nå både Fred Shadow Light Blonde Øyenbrynsskygge og High Brow Highlighter. Dette er forresten produkter du får kjøpt hos Liss og Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk.

Tusen takk til Liss for mine fabulous øyenbryn og fantastisk god service. Anbefaler alle å booke time for Hamelten bryn og farging av vipper. Du kommer ikke til å angre 🙂

Nedenfor ser du før og etter bilde, men jeg må si at bildet lyver da bildet ikke klarer å vise hvor bra det egentlig ble.

hamelten-bryn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Vinteren har kommet

Tiden går så alt for fort