in

Vinteren har kommet

Det kan se ut til at vinteren nå har kommet for å bli. Kroppen min har ikke rukket å klimatisere seg så jeg fryser noe veldig. Merket det veldig når jeg var i stallen i dag , jeg hadde på meg superundertøy, ridebukse og tykk “army”-genser. Fortsatt så frøs jeg. Nå klarer jo ikke jeg å ha ull inntil kroppen så det er 100 % polyester i mitt superundertøy. Mulig jeg ikke hadde fryst så mye om det hadde vært ull, men da hadde jeg klødd meg til blods. Jeg har prøvd med forskjellige typer ullundertøy, men kun klart å ha det på i noen få minutter.

På dressurtimen i dag øvde vi videre på å “ri på tøylen”. Kommer seg mer og mer, fortsatt vanskelig å holde han der. Jeg gir meg ikke før det sitter. Snakket med rideinstruktøren min om det, øve helt til det virkelig sitter. Vi fikk kjørt oss på timen i dag, både Kvikk og jeg var ganske svette på slutten av timen. Jeg ser stor fremskritt på både han og meg fra jeg kjøpte han 1. mars 2016 og til nå.

Kvikk gir meg 110 % hver eneste gang, han har blitt superlydig. Gleder meg masse til neste dressurstevne. Vurdere å melde meg på LC og LB, men stevne er neste helg alt og jeg er usikker på om jeg klarer å pugge et helt nytt program frem til da. Det hadde vært moro. Neste år blir det LB i det minste.

Nå blir det en kjapp tur i dusjen før sengen roper for høyt. Har fortsatt ikke fått igjen varmen etter turen i stallen. Denne vinteren kommer til å kjennes veldig kald i og med at jeg fryser så mye nå og det kun er noen få minusgrader ute.

Takk for at du leste bloggen min. 🙂

vakreste-kvikk

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Privattime med Ellen Birgitte Farbrot – EB-trening

Hamelten bryn – Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk