in

Privattime med Ellen Birgitte Farbrot – EB-trening

Endelig ble det EB-trening igjen. Lørdag den 05.11.16 kom Ellen Birgitte Farbrot til Melgård Hestesenter for å instruere fire ryttere i dressur. Hun er  bare fantastisk å ri for. Hun har en helt unik måte å instruere på. Jeg har vært med på EB-trening tidligere, men aldri med min egen hest.

Jeg var med på EB-trening med Kahala som var min første fôrhest. Jeg husker jeg var så nervøs, jeg skulle ri for treneren til de drevne dressur-jentene på stallen, de som satser alt på dressur. Fant fort ut at det ikke var noe å grue seg for i det hele tatt. EB legger opp treningen til den enkelte rytter. Nevøen min var med den gangen og filmet meg. Moro å se utviklingen min som rytter 🙂 Innlegget fortsetter etter filmen.

Jeg var også med på to EB-treninger med Vesla, men da reiste vi til Uller. Det kan du lese om ved å trykke HER.

Sist gang jeg var med på EB-trening var rett før jeg kjøpte Kvikk. Etter denne timen var jeg ikke så mye i tvil lenger. Om jeg ikke kjøpte Kvikk så ville jeg angre veldig.

Så nå lørdag 5. november skulle jeg ri for EB for første gang med egen hest. Gledet meg masse. Jeg har trent masse på å få Kvikk på tøylen, både alene og med andre trenere. Innimellom får jeg det til, men klarer ikke holde han der. Har liksom ikke knekt koden enda. Så jeg spurte EB om hun hadde noen smarte triks.  Vi brukte mesteparten av tiden på å trene på dette. I og med at jeg sliter med å få han på tøylen synes jeg det er bra at jeg har så mange dyktige trenere rundt meg som kan hjelpe meg. Alle har sine egne måter å lære bort på, noe som er veldig bra for meg. Heretter blir det å øve masse til dette sitter godt. Er litt kjedelig å kun øve på det samme om igjen og om igjen, men skal jeg komme meg fra LC til LB så må jeg få han på tøylen. Kvikk er noe stiv så det blir masse løsgjørende øvelser fremover. Veldig fornøyd med timen, ser frem til neste gang EB kommer. 🙂
Gleder meg masse til onsdag og dressurtime med min faste instruktør så vi kan fortsette å jobbe. Snart så sitter det, det er jeg sikker på. 🙂 Innlegget fortsetter etter filmen.

Avslutter med noen bilder min kjære mann tok av Kvikk og meg. Elsker bildet i midten, Kvikk er bare vakker, han er så så god og gir så mye kjærlighet tilbake. 🙂 Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte han.

eb-trening

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Veddemålet – VIF-LSK

Vinteren har kommet