in

The Thief – en liten getaway

Da mannen min fylte 40 år tidligere i år fikk han et gavekort på The Thief av sine foreldre og søsken i gave. I går sjekket vi inn på The Thief for en liten getaway – en romantisk sådan.

Dagen i går startet med en tur i stallen før vi reiste innover til Oslo og The Thief. Vi sjekket inn litt før klokken 16 på en av The Thief sitt Deluxe room. Må si at dette rommet overgår de fleste hotellrom vi har vært på tidligere. Mariott hotell Warzawa var ganske nær denne standarden.

The Thief – Deluxe room

Dette må være et av det romsligste rommet vi har vært på, rommet er på rundt 30 kvm. Rommet har 2 lenestoler som jeg fant ut etter litt research at de er designet av Antonio Citterio. Sengen er stor og innbydende, den er i beste interiørstil. Rommet er utstyrt med THE THIEF-designet pledd, badekåpe og norske ulltøfler som er ment til å  sørge for at man har det komfortabelt. Stort badeværelser med toalett og separat regnskogdusj. God skapplass så man enkelt kan rydde ut av kofferten.
Om man har glemt noe kan man lett kjøpe det fra “minibaren”. Her fikk man kjøpt skjorte, slips, mansjettknapper, neglelakk, kondomer, tannbørste, sokker og bokser til menn, ansiktsmaske, og masse mer. Det jeg synes var litt merkelig var at ting som er gratis på andre hoteller må du betale for her. Slik som skopuss, denne må man betale 35 kroner for. Skopussen var så å si lik alle de andre sine, men her må man betale for å bruke den.
Rommet hadde også en Nespresso kaffemaskin, Safe med strømuttak og plass til laptop samt Ullpledd fra Røros Tweed designet av LINNE & JASON.

the-thief-blondinebloggen

Etter å ha fikset oss lit tok vi turen til Hon San som byr på moderne Dim sum og Stir fry retter fra Kanton kjøkkenet med Szechuan inspirasjoner. Før i tiden var dette Mr Hong. Vi var mye her på den tiden. Om vi skulle kose oss var det alltid Mr Hong vi reiste til. Så når vi skulle til The Thief søkte vi litt på nett og fant ut at de hadde  byttet navn. Gleden var stor da vi tidligere har hørt at de la ned. Vi fikk et koselig bord i et hjørne, deilig å sitte litt privat. Vi bestilte en tre-retters selskaps-meny, et glass chablis hver og isvann. Fantastisk god mat, hit skal jeg definitivt igjen.

mr-hong-hon-san

Etter middagen gikk vi en tur i Oslo. Romantisk tur i skumringen. Vi gikk så tilbake til hotellet. Når vi kom tilbake på rommet hadde de vært her med natt-te og sjokolade. Sengen var klargjort for natten.

klar-for-en-natt-pa-the-thief

 

Etter en romantisk aften sovnet vi ganske så fort. Begge to ganske så fornøyde med dagen og kvelden. Etter en god natts søvn tok vi heisen ned til 2. etasje og frokostbufféten. Til og med denne var mye bedre og mer innbydende her enn på andre hoteller. Mye mer å velge i. Vi ble møtt av hyggelige serviceinnstilte mennesker.

frokosten-pa-the-thief

 

Må si dette var en av de bedre hotellfrokostene vi har spist.

blondinebloggen-pa-the-thief

Gleder meg masse til neste getaway med min kjære. 🙂

Takk for at du leste bloggen min.

Har du likt blondinebloggen på facebook?

 

2 Comments

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Middag og show nå igjen – fredag

Veddemålet – VIF-LSK