in ,

Tilbake til hverdagen

Da var ferien over for denne gangen og det er tilbake til hverdagen. Det har vært en fin ferie, men den ble ikke helt som planlagt. Planene om årets sommerferie var at vi skulle ta en liten bilferie til Danmark eller Sverige, og en tur på hytta. Utover dette skulle vi en tur på The Tief da mannen min fikk gavekort til dette hotellet i sin 40 års dag. Ingen ting av dette ble det noe av.

Vi startet ferien med en tur på hytta til svigerforeldrene mine. Tiden gikk så fort og vi ville egentlig ikke reise hjem igjen, men vi skulle til Kypros – Ayia Napa så vi hadde ikke store valget. 🙂
Vi var hjemme er par dager så vi fikk vasket litt tøy etter hytteturen før vi dro til Ayia Napa. Denne turen ble bråbestemt bare to-tre uker i forveien, slik er det når man sitter å ser på en gørr kjedelig fotballkamp. Jeg satt egentlig å tittet på turer til Hellas, men fant ikke noe som virkelig fristet. Mannen min begynte å snakke om Ayia Napa da han hadde vært der på guttetur for litt over 20 år siden. Kom over et flott hotell til ikke alt for gal pris. Bestilte et superior rom og tenkte dette var bryllupsreisen nr 2. 🙂
Problemet var bare at når vi kom dit sa de at rommet vi hadde bestilt ikke var ledig, men at de hadde gitt oss en leilighet i stedet. Leiligheten var i første etasje så vi hadde mauer som rom-kamerater. Soverommet var veldig bra så det var da greit. Oppsummering av sydenturen kan du lese HER.
Vi var hjemme noen dager for litt klesvask før vi fant ut at vi reiste opp på hytta igjen. Der lagde jeg min første VLOG som du kan se HER.

3 uker ferie går så alt for fort, men vi er heldige som har mulighet til å reise på ferie og har en jobb å gå til når ferien er over. Hadde kjedet meg om jeg skulle hatt ferie hele året.

En av outfitene denne helgen har vært dette:

Snekker babe

Viktig å ha riktig klær til enhver anledningen. Setter man opp vegger å slikt må man jo ha arbeidsbukse, da selvfølgelig en rosa. 🙂

I morgen er det som sagt tilbake til hverdagen. Det er også tilbake til Godt Levert og Grete Roede, i det minste for uken som kommer.
Når vi var i Kypros hadde Godt Levert levert en kasse med mat søndag kveld hos oss. Føreren hadde satt den utenfor vår dør uten å gitt beskjed om dette. Når pappa tok turen innom oss tirsdag var maten ødelagt og bare til å kaste. Vi sjekket før vi reiste på ferie at det ikke var oppført noe leveranse til oss så hvordan det gikk til at de leverte likevel aner vi ikke. Vi tok dette med godt Levert omgående og fikk selvfølgelig en tilgodelapp. Tilgodelappen har vi da valgt å bruke denne uken som kommer.

Tilbake til hverdagen med et smil og litt lengsel til neste ferie…

tilbake til hverdagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Et halvt liv allerede – kjærlighet

Video fra Kypros – ferie vlogg