in

Dressurtrening – YouTube

I påsken, andre påskedag, var Kvikk og jeg på dressurtrening for Helene Sørum. En fantastisk blid og positiv trener. Jeg hadde med meg mannen min, mor og to GoPro-kameraer. Planen var å få filmet nok til å lage en YouTube-film. I tre dager nå har jeg da altså mikset og redigert min egen film. Må innrømme at det er litt moro 🙂
Det absolutte beste med å bli filmet er å kunne se hva man må jobbe med i ettertid.. tro du meg, det er nok å jobbe med.

Håper du vil like videoen og kanskje til og med følge YouTube-kanalen min for flere videoer.. 

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Sist men ikke minst, husk å klikk liker på bloggen min..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fy flate for en hest jeg har

Comfort hotel

Comfort Hotel Grand Central igjen