in

Et halvt liv allerede – kjærlighet

Et halvt liv

Et halvt liv
I dag har jeg vært kjæreste med mannen min halve livet mitt. Et halvt liv faktisk – 6542 dager for å være eksakt. Tiden går så fort, så fryktelig fort. De sier jo at tiden går fort i godt lag. 🙂 Krysser fingrene for at det blir oss resten av livet mitt. Jeg kunne ikke tenkt meg noen andre ihvertfall. Vi er nok litt vel knyttet til hverandre. Det har vært oss to så lenge, vi er så vandt med å gjøre det meste sammen. Kan nesten ikke huske sist vi var hver for oss. Jeg klager ikke på det altså.

Elsker livet mitt og elsker at han er i det.

Min største kjærlighet og min sjelevenn.

 

TorsdagstrimSom nevnt gjør vi det meste sammen. I dag ble ikke noe unntak for dette. 🙂 Vi startet dagen med morgentrim. I dag uten kameraene, tok litt for lang tid i går. I går var det også veldig kaldt så vi måtte kle på oss mer i dag. Lue og vanter faktisk. Fins ikke dårlig vær sier de.

Ble da en fin tur med solen stekende i ansiktet i dag.

Etter turen spiste vi frokost før vi fant ut at vi skulle reise hjem fra hytta. Vi tok en kjapp dusj, pakket og “shinet” hytta før vi bega oss på turen hjem. Akkurat i det vi var ferdig med å pakke ut i bilen åpnet himmelen seg. Bra timing må jeg si.

 

Dagens treningsoutfit

Treningsoutfit

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Min første VLOG – VLOGG

Tilbake til hverdagen