in

Blogge hver dag er ikke alltid like lett

Det å skulle blogge hver dag er ikke alltid like lett. Jeg har forøvrig alltid noe å skrive om, men jeg skal ha tid til å skrive dette også. Nå har jeg ikke blogget siden lørdag, skamme meg skulle jeg.

Sist jeg blogget fortalte jeg at vi skulle i 50 års dag og at jeg ikke hadde en anelse om hva jeg skulle ha på meg. Så jeg starter dagens blogg med antrekket og feiringen min svoger lørdagen som var. Tror de fleste jenter kan relatere til å aldri ha noe å ha på seg. Jeg har alt for mye klær å velge i. Jeg fant nå et antrekk til slutt 🙂 Vi fikk servert masse god mat, gode kaker og noe godt i glasset. Jeg kjørte så det ble kaffe på meg. Det ble servert tapas, veldig godt. Av kaker ble det servert hvetekringle, bløtkake med jordbær og banan, og en fantastisk oreo kake. Alt i alt en meget hyggelig kveld med svigerfamilien.

Blogge

På søndag fikk jeg beskjed om at stigbøylefestet på salen til Kvikk var røket. OMG tenkte jeg, hva gjør jeg nå. Da var det bare å kaste seg rundt å få tak i en salmaker som kunne fikse dette. Fikk kjørt til Vinterbro og Fossum salmakeri på mandag. Rakk akkurat salmaker Marco som jobbet lenge denne dagen. Må si jeg hadde flaks i og med at han var der. Han tittet på salen og vi ble enige om at den skulle repareres. Salen har en veldig stor bruksverdi og som Marco sa: om den tas godt vare på holder den i mange år til. Jeg har ingen andre saler, men heldigvis hadde Rideskolen en han kunne bruke midlertidig.

Ruiz Diaz Trainers sal

Jeg har lenge vært på utkikk etter en dressursal som kun jeg skal bruke. I dag prøvde jeg en Windsor sal (jeg tror det var det den het). Veldig god sal og det virket som den satt bra på Kvikk. Prøve den et par ganger til før jeg bestemmer meg, må også konferere litt med andre kyndige. 🙂

Takk for at du tok deg tid til å lese min blogg. Jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg og faktisk blogge hver dag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Nok en dag i stallen før det skal feires 50 års dag

Mandags morgen igjen – blondinebloggen