in ,

Video fra Kypros – ferie vlogg

Første arbeidsdag etter ferien var hardere enn jeg ville trodd. Lite søvn i natt. Masse regn, torden og lyn er ikke akkurat søvndyssende. Sovner nok tidlig i kveld. Hyggelig å se arbeidskollegene mine igjen, de hadde ikke forandret seg stort på 3 uker. 🙂 Dagen i dag gikk forholdsvis ganske så fort. Leste i avisen i dag at sommeren skulle komme tilbake. Komme tilbake? Har den vært her? Mulig jeg har gått glipp av noe. 🙂

Jeg er veldig glad for at vi valgte å ta turen til Kypros og Ayia Napa. Hadde vi ikke gjort det så hadde det vært en litt for kald sommer etter min smak. Nå har jeg vel klaget en del om at det var for varmt i Kypros, men vi hadde det så fint at jeg nesten vurderer å ta neste fly nedover igjen. Mannen min har laget en liten video om ferien vår, en liten ferie vlog om du vil. Morsomt å ha et slikt minne og kunne se tilbake på. Må si han har gjort en knallbra jobb, vi filmet hele ferien så har han laget en liten video med alle høydepunktene.

Håper du tar en titt på videoen om vår ferie. Vi hadde det veldig fint. Hørt mye snakk om denne sommerkroppen og det var da ikke så vanskelig. Vi tok vår kropp og kledde den i sommerklær og vips var sommerkroppen 2016 klar. 🙂 Vi får nå se hvordan sommerkroppen 2017 blir seende ut, den tid den sorg har jeg hørt folk si.

Video

 

Takk for at du tok deg tid til å lese min blogg og kanskje du så filmsnutten til mannen min også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tilbake til hverdagen

Rørlegger på besøk = en fridag