in

Min første VLOG – VLOGG

BLOGG – VLOGG hva er forskjellen? Det skal jeg komme til litt lenger ut i dagens blogginnlegg. Vi er som beskrevet i gårsdagens blogginnlegg på hytta. Når vi stod opp var det rundt 4 grader ute og 18 inne. Her, som er ca 30 min fra Røros, har virkelig høsten slått inn for fullt. Regn og storm, regn og sol om-hverandre her oppe.

Selv om vi har ferie stod vi opp tidlig for litt morgentrim. Jeg liker best å trimme om morgenene. Føler meg mer produktiv og føler at jeg får mer gjort. Håper vi får opprettholdt å trimme om morgenen, men vi har sagt opp SATS så det blir kun egentrening. Om det er regnstorm og fryktelig kaldt så er det nok ikke så lett å gå ut for å trene. For oss vil det da bli gå/løpe eller sykle. Merker at jeg savner å trene, krysser fingrene for at vi klarer å opprettholde det. Må si vi trenger det ganske mye. Ikke for å se bra ut, men for å ha litt bedre kondisjon og orke litt mer enn hva vi gjør nå.

BLOGG – VLOGG

I en blogg skriver man om hva man måtte ønske og publiserer dette på nett. I en vlogg, video logg, lager man en video i stedet. Jeg tenkte at ja hvorfor ikke. 🙂 Alt må jo prøves så i dag har jeg laget min første VLOGG. Vi tok på oss treningsklærne og tok med oss et par av kameraene vi har. Lot de største være igjen da det skal sies at dette er en teknikk som skal læres og det er da greit med litt lett utstyr. Vi tok derfor med den lille rosa og gorillapoden (lille stativet) og GoProen (denne er vanntett). Morsomt å filme og utforske litt, er såpass ny i gamet at det gikk med litt vel mye tid. Man lærer så lenge man lever og øvelse gjør mester. 🙂

Skal man “vlogge” trenger man litt utstyr:

Utstyr for VLOGG

Min første VLOGG

https://youtu.be/Oe3qbXbol58

Dagens trenings – outfit

Valpefett, blondinebloggen

Dagens middag

Avokadosalat med egg, bacon og feta.

Avokado salat med egg og bacon

Takk for at du leste min blogg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Regn og storm, er høsten her alt nå?

Et halvt liv allerede – kjærlighet