in , ,

Valentines-helg

Comfort Hotel Børsparken Valentines-helgI en travel hverdag er det ikke alltid like lett å feire dager som valentine midt i uken så vi bestemte oss heller for å legge det til helgen. Denne helgen er derfor en valentines-helg. Vi sjekket inn på Comfort Hotel Børsparken rett etter jobb i dag. Litt kult rom i grunn. 

Vi har planlagt en kjempe helg, gleder meg masse til alt sammen. Bloggen blir nok oppdatert fortløpende. 

I dag har vi vært på Hööks og kjøpt ny sjabrak til Kvikk (har ikke nok fra før av) før vi tok turen innom HM for å titte litt. Fant en sort dressbukse som jeg fikk lyst på. Kjæresten kjøpte den til meg så jeg er super happy. Ikke det at det spiller noen rolle hvem som betaler. Vi har felles økonomi og har hatt det i over 19 år nå. Blir nok litt mer shopping i morgen vil jeg tro. 

Det er så hyggelig å gå rundt her i Oslo å bare se på menneskene og bygningene. Jeg tror jeg hadde likt å bo i Oslo om det ikke hadde vært for Kvikk og Håkki. Mulig vi flytter til byen når vi blir litt eldre. Per i dag er det hus og hage vi ønsker mest så det blir nok det en god del år til. 

I dag hadde vi bestilt bord på Jarmann Gastropub. Jeg tenkte faktisk ikke noe over at det var en pub når vi bestilte bord der. Var et koselig sted med muligens et noe for høyt støynivå. Tydelig mange som gikk ditt i dag for fredagspilsen rett etter jobb. Mange glade mennesker rundtom på bordene. Vi bestilte hver vår hamburger, da to forskjellige. Vi delte de i to slik at vi begge fikk smake på begge. Jeg var veldig usikker på hvem jeg likte best av Gastroburgeren eller BBQ-burgeren. Det var mye mat så vi orket ikke spise opp alt. Avsluttet med en kaffe-mocca. 

Jarmann Gastropub

Det blir nok tidlig kvelden i dag, opp i morgen til deilig hotellfrokost. Håper på bra vær i morgen så det går an å gå litt rundt i denne vakre byen. Litt shopping blir det og mannen min skal nok få klipt seg. 🙂

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fremgang på hesteryggen

Lørdagskos i byen