in

Konsert – vi skal på konsert

FårikålI dag er det visst fårikålens dag. Det var ikke jeg klar over i det hele tatt, jeg som er så glad i fårikål hadde trengt en unnskyldning for å ha det midt i uken. For meg er fårikål søndags-mat,  jeg synes også fårikålen smaker best dag nummer 2 så jeg lager alltid fårikål dagen før jeg skal ha det til middag. Vi skal ganske snart ha fårikål og jeg gleder meg veldig. Skal du ha fårikål i dag på fårikålens dag?

Konsert – vi skal på konsert

I morgen skal vi på konsert, vi skal på Sentrum Scene og høre på Weird Al. Weird Al er en artist mannen min liker så da han har vært med meg på mange konserter han nok egentlig ikke ønsket å gå på fant vi endelig en konsert som  er for han. Mitt “store” problem er alltid at jeg ikke har noe å ha på meg, lurer på om dette er et fenomen vi jenter alltid har. Hva er passende antrekk på en konsert med Weird Al som parodierer alle de gode sangene? (“vil ikke være overkledd” heller) 🙂 Tror jeg grubler litt mye over ting som ikke er særlig stor betydning, men for deg som kan relatere til dette vil jeg legge ut et outfit bilde i morgen bare jeg får bestemt meg.

Blir ihvertfall ikke noe i denne stilen. Dette bildet er tatt i en heis når jeg var på vei til et møte i forliksrådet. 🙂

Konsert outfit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du vært på Weird Al konsert før? Har du hørt musikken hans? Jeg har ikke hørt så mye på han tidligere fordi han har irritert meg litt da han parodierer så mye bra musikk, men har da en favorittsang som jeg kaller Star Wars sangen. Hans siste album nå er bra da. Det sies også at du er ikke en skikkelig stjerne før du har blitt parodiert av Weird Al. Legg gjerne igjen en kommentar.

Fårikål

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Mirabel restaurant, Lillestrøm

Weird Al Yankovic på Sentrum Scene