in , ,

Lørdag – Min favoritt dag

Lørdag er første dagen etter arbeidsuken jeg kan sove lenge, jeg har en standard 8-16 jobb mandag-fredag. Det slår aldri feil at jeg da våkner tidlig, Fordelen med å våkne tidlig er at jeg da får ha huset for meg selv.

I dag startet dagen med å sette på kaffen, mens kaffen traktet ferdig koste jeg meg på badet med litt skjønnhetspleie og en dusj. Yvonne Ryding SwedenI det siste har jeg brukt dagkrem og nattkrem fra Yvonne Ryding, fornøyd med den også. Gatineau ParisDa jeg i dag hadde god tid brukte jeg produkter fra GATINEAU PARIS. Først en “refreshing melting scrub” så en “radiance energizing cream-gel”. På resten av kroppen brukte jeg en “body milk” fra Biotherm, denne lukter deilig sitrus. Jeg liker å ha god tid om morgenen slik at jeg får tid til å “pleie” kroppen min, liker best å få det unna på morgenen. I ukedagene blir det til at jeg tar “skjønnhetspleien” på kvelden etter at makeupen er fjernet.

Lørdag på Strømmen Storsenter

lørdag - outfitMakeupen er på, da var det bare å finne ut hva jeg skal ha på meg. Sorte bukser, en hvit singlet og den grå jakken. Så gikk turen til Strømmen Storsenter, liker egentlig ikke å shoppe. Trengte noe å ha på meg neste helg som passer til en country-konsert. Fant da noe til slutt. Måtte også finne nytt sengetøy, flott at de i dag hadde 40 % på Jersey-laken. Kjøpte også nye tallerkener til kjøkkenet. Valget ble da tallerkener fra Rosendahl, kjempe fine synes nå jeg. Før shoppingen trengte vi litt frokost, men med tanke på hvor mye klokken var kan man nok kalle det en sen lunsj. Vi spiste da på Cafè Dus. Mannen min bestiller alltid pappa dus når vi er der, mens jeg bytter på to av salatene de har. I dag ble det en cæsarsalat, utrolig god, brødet som serveres ved siden av er nyristet og fortsatt varmt når det blir servert. Når man er glad i brød og ikke spist det hele uken er dette noe av det beste som finnes. Brød inngår ikke i dietten min når jeg prøver å gå ned i vekt.

Lunsj

 

Når vi kom hjem igjen var tiden for litt husarbeidet, måtte rydde litt i skuffer og skap. Litt kjedelig å drive inne når det er så bra vær ute, men mannen min klippet ihvertfall gresset så en av oss var ute, hi hi.

Til middag i dag ble det Spagetti Carbonara ala Grethe Roede. Enkelt og billig, og ikke minst kjempe godt. Så god at den fint kan serveres lørdag. De eneste ingrediensene er spagetti, matfløte, bacon, hvitløk, egg og parmesan.

Spagetti carbonara

 

IT FOLLOWSDa blir det filmkveld her i huset. Filmen vi skal se skal visstnok være tiårets beste skrekkfilm i følge Dagbladet, men det får vi se på det er lenge siden jeg har sett en skikkelig skrekkfilm nå. Tips mottas med takk så nevn dine beste skrekkfilmer i kommentarfeltet nedenfor.

 

Ønsker deg en riktig god lørdag videre og god helg.

 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Godt levert – Grete Roede uke 33

Hestedilla deluxe