in

Rideskole og fôrhest igjen, endelig

Endelig har rideskolen startet opp igjen, samme har fôrrytter avtalen.

Rideskole

Jeg trodde første rideskole-time på Fortuna Rideklubb etter nesten 2 mnd ferie skulle begynne litt rolig, men der tok jeg feil. Vi startet med arabersits og ri uten stigbøyler. Moro, men fy å støl jeg er i lårene etter arabersits-treningen. Jeg fikk utdelt Knotten, fôrhesten min, på første rideskole-time. Han er bare herlig, han har nok hatt det fint på sommerbeite så rund han har blitt. Ha ha. Håper på litt variasjon av hester i rideskolen, vi har da noen hester å velge mellom, Vesla, Ikea, Knotten og Kvikk. Det er flere rideskole-hester der, men de er litt for små for meg.

Første gang som fôrrytter på Knotten

Knotten er bare så herlig, tviler på at man får snillere hest. Vil tippe han er rundt 142 cm i mkh. Han gjør alltid sitt beste bare du viser hva du vil, han kan være ganske så lat. For meg er Knotten akkurat perfekt, om jeg vil ha han litt kvikk og rask så må jeg jobbe litt for det. Jeg synes det er bedre å jobbe for å få de slik enn å måtte holde de igjen hele tiden.

Når man skal ri så er det viktig at hest og rytter matcher hverandre, ha ha ha. Jeg hadde på meg en marineblå genser og rød ridebukse, sier seg selv at sjabrakken da er marineblå med rød kant og at jeg brukte røde benbeskyttere.

Knotten

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Mannekeng, Flatebyfestivalen 22.08.15

Outfit – jobb og privat