in , ,

Outfit – jobb og privat

Når man blogger er det alltid greit å ha bilder og ikke kun tekst.  Å ta gode bilder og da spesielt outfit-bilder er ikke alltid like lett, man skal jo se noen lunde bra ut og ikke minst være fornøyd med bilde selv også. Jeg merker at jeg legger litt mer i påkledningen nå enn jeg har gjort tidligere, men det er vel slik det er å bli voksen 🙂 . Jeg jobber på kontor og har alltid på meg “dressbukse”, en pen overdel og en “dressjakke”, alltid klar for møter 🙂  Så lenge jeg kler meg pent på jobb så blir det litt mer casual når jeg skal “pynte” meg, men det kan også bli at jeg da pynter meg veldig når vi først skal noe.

Outfit er engelsk som betyr antrekk. Dette er et ord som vi har adoptert til vårt språk, Norge tar mye etter USA.

Outfit

Dagens outfit ble noe annerledes, har man kjøpt seg nye klær så må de jo brukes. Dette antrekket kan du også se i Mannekeng, Flatebyfestivalen 22.08.15.

dagens outfit

 

Her er noen bilder av tidligere outfit:

Dette antrekket jeg hadde på meg på countrykonsert, klærne er fra Hennes og Mauritz.
fredagens outfit

Dette er et antrekk jeg pleier å bruke på jobb, jakke fra Hennes og Mauritz, bukse fra Kapahl og topp fra Cubus. Jeg ser ikke vitsen med å bruke masse penger på klær kun pga merket. Jeg handler mesteparten av klærne på HM, god kvalitet og de har noe for enhver smak om det er casual eller treningsklær eller pent.lørdag - outfit

 

Kjolen nedenfor er fra HM, vesken er Guess som forøvrig er et merke jeg har forelsket meg i.

 

Outfit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Rideskole og fôrhest igjen, endelig

Trening og diett, alltid like lett?