in ,

Fredag og konsert

Soloppgang på en fredagDet er så godt at det er fredag i dag, føler at jeg ikke har kommet riktig i gang etter ferien enda. I dag når vi stod opp var det mørkt ute, kan ha noe med at vi stod opp 05:30, det går mot høst og vinter nå. Blæh. på vei til jobb så vi en nydelig soloppgang. En litt mystisk soloppgang synes jeg.

Arbeidsdagen i dag var  som den pleier på fredag. Mine kolleger koser seg med ferske rundstykke, is og nonstop i lunsjen, mens jeg koser meg med min sunne mat. Det er ikke fristende i det hele tatt, er ikke glad i is jeg! 😉

 Fredag

Fredag, Troy CartwrightVi skal på konsert i dag, countryartisten Troy Cartwright fra Texas kommer til Flatebyfestivalen. Så i dag blir outfiten i “countrystil”, jeg har vært å kjøpt meg rutete skjorte. Håret skal flettes i “musefletter” og jeansen skal på, rutete skjorte sier seg selv at jeg skal ha.

Da det er Flatebyfestival i morgen også blir det en tidlig kveld i dag. I morgen er en stor dag hvor jeg skal gå utenfor komfortsonen min, men det får du vite mer om i morgen.

Kveldens outfit:
Country outfit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Grethe Roede – Godt Levert uke 34

Mannekeng, Flatebyfestivalen 22.08.15