in ,

Agia Napa – dag 2

A day at the beach at Agia NapaSom mitt forrige innlegg sluttet med så skulle vi en tur på “beachen” i dag. Det var utrolig varmt her i Agia Napa / Aiya Napa i dag. Vi lå i solsengen maks 40 minutter før vi måtte bade. Havet var overraskende varmt. Vi hadde trodd at så lenge vi var så varme i kroppen at det ville være kaldt å gå uti, men det var det ikke. Om man skulle ha en skikkelig nedkjøling måtte man bruke dusjene som var rundt-omkring.

I og med at mannen min sov litt lenge i dag gikk vi glipp av frokosten som er inkludert i vårt opphold her. Det ble heller da en sen frokost / tidlig lunsj på stranden. Vi syntes prisene var veldig høye, men når vi så hvor mye mat det var så var prisene mer forståelig. Vi bestilte hver vår variant av club sandwich. Det ble til og med en øl og en drink på solsengen i dag. Etter  å ha ligget på stranden rundt 4 timer kokte vi såpass, samt at vi var begynnende røde, gikk vi til bake til hotellet. Ble en liten “powernap” før vi gjorde oss klare til å gå ut å spise middag.

Gresk aftenI dag ble det til at vi gikk på en Gresk restaurant. Atmosfæren, stemningen og servicen var veldig god (helt frem til vi spurte om dessertene og kelneren kun ramset opp hva de hadde i stedet for å hente dessert-meny). I og med at vi var på en Gresk restaurant bestilte vi gresk mat. Mannen min bestilte Moussakka mens jeg bestilte meg en Gresk salat. Mye mat og veldig godt. 🙂 De serverte brød før maten og vannmelon etter maten. Tror vi kommer til å havne på dette stedet en gang til før vi reiser hjem.

Jeg må si at jeg liker Kypros og Agia Napa/ Aiya Napa bare mer og mer. Det er ingen som maser eller prøver å selge oss noe her. Vi får gå i fred og vi får til og med lov til å stå utenfor restaurantene og lese menyene deres uten at de kommer bort for å hale oss inn. 🙂

Vi avsluttet kvelden med en liten drink på baren som ligger vegg i vegg med hotellet. Drinkene var helt greie, men det var et romantisk sted.

Kveldsdrink

Gleder meg allerede til i morgen. 🙂

Dagens outfit:

Dagens outfit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ayia Napa – bli kjent i området

Kypros – dag 3