in

Nyttårsfeiring ala covid 19 stil

Nyttårsfeiringen denne gangen ble i covid 19 stil. Det ble en koselig nyttårsfeiring sammen med mannen min og vårt pelsbarn Håkki. 

Først en tur i stallen

Som de fleste dager så måtte jeg en tur i stallen for å ta meg av Kvikk. 
Han har fått et gnagsår på ryggen som bare har blitt verre og verre. Han pleier å slite litt på pelsen der på denne tiden, men det har aldri vært så ille som nå. 

Det var da bare en ting å gjøre.. Ta turen til Høøks for å kjøpe sauskinnspad. Det ble da en saueskinnspad av merket Genuine Sherpa.

Saueskinnspad Genuine Sherpa

Saueskinnspadden må da ligge rett på huden og sjabrakken over der igjen, må fortsatt bruke gummipad i tillegg til denne. Ser ut til at dette fungerer veldig bra

Fjording med ny saueskinnspad

Tilbake igjen til nyttårsaften 😃 Denne dagen rei jeg ikke Kvikk, men leide han i 35 minutter i ridehuset mens Roger ble longsjert. 

Fjording fin i rødt

Deilig for Kvikk å gjøre noe annet enn å bare bli ridd også, jeg kan faktisk ikke huske når han hadde fri sist. Nå liker ikke han å ha fri og han blir fort full av energi så det er egentlig greit at han får trim daglig. 

Roger hadde litt full fres i longsjelina med sporadiske hopp og sprett så Kvikk lurte fælt på hva problemet hans var 😂

Trimme hest før nyttårsfeiring

Nyttårsfeiring år 2020

Nyttårsfeiringen ble hjemme sammen med min kjære ektemann og vårt pelsbarn Håkki. Vi startet med en god forrett, snegler til meg og fiskesuppe til han. 

Nyttårsfeiring med forrett av snegler og fiskesuppe

Hovedretten var indrefilet av okse, stekt løk, stekt champignon, maiskolber og fløtegratinerte poteter. Og absolutt den beste drikken som finnes, isvann 😍

Nyttårsfeiring med hovedrett av indrefilet av okse

Desserten denne nyttårsfeiringen ble kladdekake med vanilje- og sjokoladeis.

Det ble ingen raketter hos oss, veldig lite raketter rundt om på boligfeltet i år. Med tanke på tragedien i Gjerdrum synes jeg at det er veldig greit at det ikke er så mye fyrverkeri som vanlig. Hadde det vært opp til meg så hadde det ikke blitt noen oppskyting av raketter i år. Når man ikke trodde at 2020 kunne bli noe verre så skjer dette her. 

Håper virkelig 2021 blir et mye bedre år 💕

Jeg har ingen spesielle nyttårsforsetter annet en at jeg skal være den beste kone, matmor, rytter og datter jeg kan være. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fotoshoot med hest på stallen

Fotoshoot med hest

nova scotia duck tolling retriever

Nova scotia duck tolling retriever