in

Ridestøvler fra Pioneer – skreddersydde

Skreddersydde ridestøvler fra Pioneer

Ridestøvler fra Pioneer er ikke en dårlig bursdagsgave fra kjæresten. Jeg har ønsket meg skreddersydde ridestøvler lenge nå. Heldige meg som fikk akkurat dette i 40 års gave

Skreddersydde ridestøvler

Som sagt så har jeg ønsket meg skreddersydde dressurridestøvler ganske så lenge. Jeg har så vanskelige legger. Passer de på leggen blir skaftet for langt og de er alt for romslige rundt kneet. Pernille på stallen tipset meg om Rytterhjørnet så vi tok turen til Ellingsrud for å ta mål og “tegne” ridestøvlene. 

Jeg gikk for blank tupp og bue øverst på støvel, ellers matt. Jeg er veldig glad i bling så måtte ha dette også. Stenene er da valgt ut til å matche hjelmen jeg har nå. 

Ridehjelm med bling

Synes at det var en ganske så bra match på bling, så Monica på Rytterhjørnet var ganske så “spot on” her. 

Ridestøvler fra Pioneer - skreddersydde

Jeg er superfornøyd med mine ridestøvler fra Pioneer som er produsert i Italia. Tusen takk til Rytterhjørnet for god service og hjelp😀. Anbefales virkelig 🤩 Bare så det er sagt så er dette ikke et sponset innlegg. Ridestøvlene er betalt av min kjære mann 💕

Jeg har hørt at det kan være litt vondt å gå inn nye ridestøvler så jeg grugleder meg litt. Dette er dressurridestøvler så skaftet er hardt som blir ganske så uvant. Tror de kommer til å bli bedre å ri i og at de kommer til å gi meg en mye bedre støtte. Oppdatering kommer etter første økt. Planen er å bruke de når jeg rir på treninger for dressurtreneren min og på stevner selvsagt. Bare det kan bli litt mindre sølete ute så jeg kan gå med de ned til ridehallen, om ikke så får jeg ta på beskyttelse utenpå. Kjedelig om de blir ødelagt av søle 😆

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Treningsglede med hest

Verdens fineste hest