in ,

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Adam Lambert FolketeateretNår vi var på Adam Lambert konserten tok vi inn på hotell som vi alltid gjør når vi er på konsert. Denne gangen tok vi inn på Clarion Collection Hotel Folketeateret. Fantastisk hotell med en noe høyere standard enn vi pleier å bestille, nå kostet det litt mer også. 🙂 Inkludert i prisen er frokost, kveldsmat, kaffe og kaker. Clarion Collection Hotel Folketeateret var absolutt verdt alle pengene. Servicen var strålende. Rommet var ikke stort, men utrolig hva de fikk plass til der. Stor seng, sofa, skrivebord og seksjon. Kunst hadde de flere forskjellige steder på hotellet, selv om kunsten sikkert kan diskuteres i det lengste. Skulpturer av kvinner i Yoga-stilling og menn uten overkropp. Litt spesielt, men litt kult også må jeg si om jeg får komme med min mening.

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Etter at vi sjekket inn gikk turen til Hell`s Kitchen for litt mat. Vi hadde glemt å spise denne dagen grunnet sprangstevne. I og med at Hell`s Kitchen kun har pizza så ble det ikke mye annet å velge i. Pizzaen var virkelig god, begge to.

Hell`s Kitchen

Det var ganske så deilig å stå opp dagen etter konserten. Det ble en god og avslappende dusj før vi gikk ned til frokost. Masse godt å velge blant. Her var ikke maten masseprodusert, det stod en kokk å lagde maten når det trengtes. Var det tomt for omelett ja da lagde han et par nye. Vi ble begge ganske så gode å mette, kanskje litt for mette. 🙂

Frokost på Clarion Collection Hotel Folketeateret

Gleder meg til neste eventyr vi skal ut på, håper det ikke er så alt for lenge til.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sprangtrening, dressur og sprangstevne

Mange tanker om fremtiden for tiden