in ,

Dobbel date – restaurant og kino

Vi er sjelden på Kino da vi liker best å se filmen hjemme, men når de besteste naboene ringer og sier de har barnefri da blir det dobbel date. Først kino og så ut å spise.

Dobbel date

Vi startet med middag på Chi. Jeg bestilte Kongekrabbe salat med flyvefiskerogn og japansk majones til forrett. Til hovedrett bestilte jeg Sushi – Zen Deluxe som inneholdt 12 biter nigiri og 3 biter maki.
Mannen min bestilte Sprøstekt wonton til forrett. Dette er en kinesisk ravioli, fylt pasta med svineskjøtt og scampi. Til hovedrett bestilte han Seafood Plate A La Chi som er en sammensetning av hummer, steinbit, scampi, grønnskjell og kamskjell. Fantastisk god mat. Det var ingen som orket dessert, men jeg dristet meg til å avslutte med en kaffe mocca.

Dobbel date på Chi restaurant Lillestrøm

Mannen min og jeg har snart bryllupsdag, lurer litt på om vi må ta turen til Chi da. Chi har så mange spennende retter som bare må prøves. Vi har alltid bestilt den samme forretten, sprøstekt and, gang på gang når vi er her, men vi bestemte oss for å prøve noe nytt denne gangen. Angrer ikke på det.

SF Kino

Liam-Hemsworth_Chris-HemsworthEtter et aldeles nydelig måltid gikk turen til SF Kino Lillestrøm for å se Independence Day: Resurgence. Har hørt mange si den er dårlig, men jeg tør påstå at så lenge en film har med en av Hemsworth brødrene så kan den umulig være dårlig. 🙂
Dette skriver SF Kino om filmen:
Etter at filmen INDEPENDENCE DAY i 1996 omdefinerte hele katastrofe-sjangeren, kommer nå regissør Roland Emmerich med neste kapittel i en storslagen skala.
Med et bakteppe satt til 20 år etter invasjonen som kunne ha utryddet menneskeheten, presenterer nå INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE en alternativ virkelighet til vår verden i dag. Ved hjelp av gjenvunnet utenomjordisk teknologi, har nasjonene på jorden gått sammen om å opprette et enormt forsvarsprogram, Earth Space Defense program (ESD) for å beskytte planeten. På tross av dette gedigne samarbeidet, kan likevel ingenting forberede menneskeheten når romvesenene returnerer til jorda….

Trailer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurtrening – siste før sommeren

Bryllupsdag, 9 år i dag