in ,

LeMieux – Le Mieux

Fin i LeMieux

Jeg fikk mitt første LeMieux sett til jul. Jeg har noen PS of Sweden sett, men har egentlig alltid hatt lyst på Le Mieux som er noe tynnere enn PS sitt. Kommer jeg nå til å bytte ut PS sjabrakkene mine? 

LeMieux til jul

Jeg fikk da altså dette settet til jul av min kjære mor. Da et fint sett bestående av sjabrakk og bandasjer i et stilig denim look. Dette settet matcher virkelig min nye ridebukse fra Rytterhjørnet. Buksen fikk jeg av Kvikk og Håkki til jul🥰 Flinke pelsbarn som har  lært seg hva hu mor liker.LeMieux - Le Mieux
Må si jeg synes vi ble fine i matchende denim. Tror nesten jeg må ønske meg fler av disse settene fra Le Mieux da de passet enda bedre sammen med de paddene jeg må bruke frem til vi får ny sal. Gleder meg til det da det er litt kronglete å bruke to padder, men det fungerer fint. Det var virkelig på tide å saltilpasser når jeg hadde det. 

LeMieux denim i romjulen

Må jo si at Kvikk kler det meste, jeg har fortsatt ikke kommer over en farge han ikke kler. Til og med gult kler han. Hmm, det er mulig han ikke kler så godt hvitt. 

Fin i hvitt

Synes han kler hvitt også jeg da. Nei da vet jeg faktisk ikke om noen farge(r) han ikke kler 😅

Gleder meg forøvrig til 2021 og håper virkelig at ting går mot normalen igjen raskt! #leikorona

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fin i LeMieux

Romjulstrening i dressur

Fare for takras