in

Når forandringer må til

Innimellom må det forandringer til for at man skal kunne trives med seg selv. Jeg har funnet ut at om jeg trives med meg selv så er selvtilliten på topp også. Og om selvtilliten er på topp så kommer som oftest alt annet etter også etter på en positiv måte. Det gjør det for meg i det minste 🙂
Dersom jeg har det bra med meg selv så er humøret mitt mye bedre også.

Til nå har jeg lagt om kostholdet, jeg har vært hos La Bonita Frisør og velvære to ganger i løpet av en uke og jeg har shoppet mer klær i januar enn jeg har gjort i hele 2018.
Kostholdet skal legges om mye mer, men det kommer jeg tilbake til litt senere.

La Bonita Frisør og velvære

Først var jeg hos Siri, eieren av salongen, og fikset håret. Denne gangen tok vi en litt annen shade enn vi pleier. Valgte en litt “kaldere” shade så håret ser litt mørkere ut. Jeg er fortsatt veldig blond da 🙂
Jeg blir alltid super fornøyd når jeg går til Siri, nå har jo hun også vært frisøren min de siste 12-13 årene også da 🙂
Andre gangen jeg dro til La Bonita var for å få lagt negler av Kate Tyler 🙂

Shopping

Som sagt har jeg shoppet mer nå enn jeg har gjort på hele 2018 (rideklær og hesteting ikke beregnet). Jeg var først å handlet to bluser og en bukse, samt litt undertøy. Forelsket meg så mye i buksen at jeg like så godt bestilte buksen i alle farger på nett etter at jeg brukte den første gangen. Virkelig elsker den buksen så da ble det lys grå, grå, sort og rød 🙂

Smil til livet og livet smiler til deg!

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

2019 kommer til å bli fantastisk

Crowne Plaza Copenhagen Towers