in ,

Drømmedag

Dagen i dag har virkelig vært en drømmedag. Dagen startet med å gå tur med hunden før jeg kjørte mannen min til toget. Turen gikk så til Felleskjøpet for å kjøpe litt flis da Kvikk har storforbruk på det for tiden. 

Reiste så til stallen for å ta stallarbeidet mens Kvikk koste seg ute. Det var nesten ikke flis igjen der og når jeg var ferdig med å møkke var det nesten kun betong. Han tisser så mye nå, noe som er veldig bra fordi det tyder på at han drikker nok. Lite tiss = drikker lite = kolikk. Kolikk vil vi ikke ha, det kan fort bli veldig dyrt og farlig. Kvikk er noe av det mest dyrebare jeg har. 

Drømmedag i stallen
Drømmedag i stallen

Etter stallarbeidet reiste jeg hjem for kaffebesøk og litt skravlings før jeg reiste tilbake til stallen for å tømmelongsjere for første gang alene. Kvikk trenger mer muskler i bakpart/rygg. For best mulig trening har jeg blitt rådet til å bytte på å ri han og å tømmelongsjere han. 

Dette var tredje gangen jeg longsjerte han og jeg regnet med litt trass i og med at det var første gang alene. På treningen ville han ikke i galopp når jeg ba om det og jeg slet meg nesten ut på å få han til det. I dag startet han å trave og galoppere så fort han fikk beskjed om det, lett som en plett. 🙂 Jeg er veldig fornøyd med dagens trening, neste gang blir det bare bedre. 

Drømmedag med Kvikk
Drømmedag med Kvikk

Håkki fikk et par turer i skogen i dag så han var ganske så fornøyd han også. Fikk være med å kjøre bil fikk han også så det var et stykk ganske så fornøyd hund. 🙂

Håkki sin drømmedag
Håkki sin drømmedag

Jeg tror to og firbente er fornøyd med dagens drømmedag. Nå er det taco og film. Riktig god fredag til deg. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Min andre trening for Maria – tømmelongsjering

Manowar -The Final Battle World Tour