in

Treningen fortsetter – egentrening og bomtime

Treningen fortsetterTreningen fortsetter – har man satt seg mål så har man det. Noen trener til sommerkroppen 2018, mens andre til stevnesesongen 2018. Lurer litt på om jeg trener litt til begge. Uansett.. treningen fortsetter og skal fortsette til formen min er på topp. 

Onsdag ble det bom/kavallett-trening som er ganske moro. Jeg drømmer litt om å hoppe “litt høyt”, men når det bikker 65 cm så synes jeg ikke det er så moro lenger. Litt teit sånn egentlig da Kvikk hopper skikkelig bra og er virkelig en læremester som jeg kan lære mye med. Får se om jeg tester grensene mine litt neste gang, evt spør om litt hjelp så jeg kan hoppe litt på egenhånd.
Jeg var så heldig at Sylvia var i stallen og ville filme meg litt på bomtreningen også, hun filmet meg på dressurtreningen mandagen som var.  Moro å mikse sammen en liten film etterpå 🙂

I dag, torsdag ble det egentrening i dressur. Kvikk går fint på tøylen etter litt jobbing. I dag jobbet vi masse med galopparbeide.

Desto mer vi jobber og jo varmere han blir  jo finere blir han. Fikk med bakparten hans og fikk han fin i form på slutten. Gleder meg masse, treningen fortsetter og vi blir bedre og bedre. Neste stevne er i mai så vi har litt tid på oss.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurdrømmen

Onsdagsdate med sushi, hotell og konsert