in

Det går fremover

Det er så herlig at det går fremover. Det går fremover på både Kvikk og Cisco fronten. Jeg må innrømme at jeg anser meg som meget heldig som har fått muligheten til å ha så mange fine dyr i livet mitt. Håkki, Kvikk og Cisco. Det er en glede å få lære av to herlige læremestere også har du Håkki som virkelig er et superfint pelsbarn. 

Kvikk

Kvikk, og jeg, har virkelig vært heldig denne gangen. Han har vært frisk og rask fra dag 1. Når han våknet etter kolikkoperasjonen var han blid og sulten. Dagen jeg hentet han gikk han så raskt han kunne og rett på hengeren. 
Etter at vi kom hjem til stallen så har han bare vært god. Det er så tydelig at han trives godt på Stall Uller.

Kvikk har alltid  fått mye oppmerksomhet fra alle i stallen noe han liker særdeles godt. Etter at han ble syk har han fått enda mer oppmerksomhet så han har kost seg masse. Når tiden var inne for å avslutte boksroen fikk han en sykepaddock på beite og en på gruspaddock. På beite har han hatt sykepaddock inne på beitet til kjæresten sin. Når det nå var 3 dager til han kunne få gå i vanlig paddock/beite fant han ut at det var nok. Han gikk like så godt ut av sykepaddocken for å få være sammen med sin vakre Donatella. Ved lunsjfôringen søndag så tittet de bare dumt på meg – ikke prøv å si noe, vi skal stå sammen!

Donatella og Kvikk på beite

Det var veldig godt å kunne øke opptreningen til Kvikk med å ri han igjen. Jeg har trua på at vi har en herlig tid i vente 🥰

Det går fremover - Kvikk kan ris igjen

 

Cisco

Denne Holsteineren lærer meg virkelig mye. Han kan så mye og han er så tålmodig. Etter at Kvikk ble dårlig så har jeg ridd Cisco for min dressurtrener 1-2 ganger ukentlig. Jeg har vært så heldig å få lov å passe han i to uker så jeg har fått ridd masse. Må innrømme at det er litt slitsomt å ha to hester, men fy så moro det har vært. 

Det går fremover Cisco

Jeg har blitt veldig glad i Cisco og han er bare herlig. Jeg får lov å låne han et par dager i uken så vi skal kose oss masse fremover også.
Sist dressurtime så begynte det å løsne litt følte jeg. Blir veldig spennende fremover. Jeg gleder meg masse til å lære av Cisco og videreføre dette til Kvikk. 

Cisco -  det går fremover

Tolleren Håkki

Jeg får ikke rost denne hunden nok. Han er vårt lille pelsbarn, et litt bortskjemt et sådan. Vårt kjære hjemmeboende pelsbarn. Livet hadde vært litt kjedelig uten han. 

Tolleren Håkki

Denne tolleren er et matvrak uten like, litt slitsomt i blant da han kan tigge mye. Favoritt godis er tyggebein med tørket kylling utenpå, men gulerot er en god trøst og noe han kan få nesten ubegrenset av. Han smiler og er for det meste veldig glad denne hunden her. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kvikk kan ris

Moro med hest