in

Årets siste dressurtrening

Årets siste dressurtrening

Årets siste dressurtrening var ganske så fin og samtidig veldig vond. Jeg møkket tre bokser og ordnet høy til Kvikk før dressurtimen. Noe som ga meg en vond og sliten skulder, samt veldig veldig dårlig tid. Vi kom oss ut på banen 2 minutter før timen begynte. Ikke spesielt imponerende må jeg si.

Et av mine nyttårsforsetter er å alltid komme meg ut på banen 15 minutter før jeg skal på time, da uansett hva slags time det er. Uansett tilbake til årets siste dressurtrening. Etter klubbstevnet i dressur har jeg vært støl i bena, noe jeg fikk virkelig merke i dag. Bena var helt gelé etter timen og melkesyren kom alt for fort. Armen som har vært i opptrening verket. “Note to self” ikke gjør stallarbeide for flere hester før en dressurtime.

I dag ble det terpet på “stille hender” (hvor vanskelig kan det være liksom), sjenkelvikninger, travèr, versade og å få Kvikk til å forstå at han alltid skal gå “på tøylen”, samt at han må jobbe fra bakbena og frem. Vi skal nok komme mye nærmere målet i løpet av 2019. Jeg skal sette opp et treningsregime som jeg tenker treneren min kan se på så får vi finne en god plan for videreutviklingen vår.

Tusen takk til mamma for at hun gadd å strikke sjabrak til meg
Sjenkelvikning
Hjerte på rumpa

Det skal bli moro å se hvor vi kommer i løpet av 2019. Jeg krysser fingrene for at vi når mine mål 🙂


Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Klubbstevne i dressur i romjulen

2019 kommer til å bli fantastisk