in

2019 kommer til å bli fantastisk

2019 kommer til å bli fantastisk

Jeg er helt sikker på at 2019 kommer til å bli fantastisk. Kalenderen begynner å fylles med konserter, turer og treninger. Jeg har satt meg overkommelige (håper jeg) mål for året.

Konserter

Første konserten vi skal på er allerede nå i januar. Vi tar da turen til Danmark og København hvor vi skal se Lukas Graham. Vi tar da en miniferie og blir der noen netter. Skal bli godt å starte med en liten “get away”.
I februar tar vi en natt på hotell i Oslo for å ta turen til Sentrum Scene for å få med oss SLASH featuring Myles Kennedy and the Conspirators. Vi måtte jo få med oss denne konserten når selveste Slash tar turen til Norge uten Guns’n.
I mai kommer Lukas Graham så vi bestilte like så godt billetter til denne også. Tror Danmark kommer til å bli så overveldende at det er greit å få de med seg på hjemmebane også.
Foreløpig siste konsert i år er Tokio Hotel i juni. Vi fikk med oss Tokio Hotel sist de var i Norge. Veldig bra sceneshow og selvsagt bra musikk.

Mål

Denne gangen har jeg ikke satt meg noen mål vedrørende vekt. Eneste jeg har satt som mål er at jeg skal trives med meg selv slik jeg er, og om jeg ikke gjør det så får jeg gjøre noe med det.
Et av mine mål er likevel at jeg skal være mer aktiv. Jeg er ganske aktiv i stallen og går jo turer med hunden, men ikke så mye utover det. Så mitt mål er å gå enda flere turer sammen med Håkki og kjæresten min.

Når det kommer til Kvikk så har jeg satt meg som mål om å trene opp mot å starte LA i dressur på klubbstevne til høsten. Litt usikker på om jeg kommer meg ditt ved å ri for Helene Sørum hver mandag samt Maria Henriksson en fredag i måneden. Det kan bli litt lite trening selv om jeg da også vil trene på egenhånd flere ganger i uken. Får se om jeg ikke får med meg noen helgekurs fremover, hadde vært moro å ridd for EB igjen også 🙂

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Årets siste dressurtrening

Når forandringer må til