in

Dressurdrømmen

DressurdrømmenMå innrømme at dressurdrømmen vokser og vokser. Ikke sikker Kvikk og jeg kommer så veldig langt, men vi skal ihvertfall gjøre vårt beste og trene masse. Jeg ser allerede fremskritt 🙂 Bare jeg klarer å få han på tøylen og i form ordentlig så blir det bra. Jeg har sett at Kvikk har det fine forlengede steget i travet så nå er det bare å jobbe på. Jeg må få en mye bedre ridekondis slik at jeg orker å ri han frem under en hel time, da 35 min aktiv ridning pluss 10-15 min i oppvarming.

Denne ukens dressurtrening må jeg innrømme ble hard. “Note to self” ikke start timen med å si at hesten er litt sliten fra gårsdagens stevne. Var visst jeg som var sliten  🙄 

Sylvia filmet meg og tok bilder, tusen takk. Det er så mye lettere å se hva man gjør “feil” når man ser seg selv etterpå. Som sagt litt bedre kondis og trene masse så tror jeg dette blir veldig bra. Det er ikke noe som heter heis lenger, nå er det kun trappene som gjelder. Kantinen på jobben er i 5. etasje mens kontoret er i 1. så det blir da litt trim hver dag utenom stallen også. 

Mandagens dressurøkt ser du her. Ble bare litt rød og varm da!

Jeg har satt meg noen mål fremover så det er bare å jobbe på. Blir spennende fremover må jeg si. Dressurdrømmen blomstrer for fullt. Jeg vet at Kvikk kan mye så jeg må bare lære meg det jeg også. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Stevnedebut og treninger – videoer

Treningen fortsetter – egentrening og bomtime