in

Regn og storm, er høsten her alt nå?

Trodde ikke jeg skulle savne Kypros så mye som jeg faktisk gjør nå. Angrer på at jeg klaget over at det var for varmt. Gleder meg til neste sydentur, klarer nesten ikke vente til da. Aner ikke når vi får tatt en ny tur, men når det omtrent er regn og storm hjemme hele tiden så er det vanskelig å la være å drømme om ny tur. Vi har jo fortsatt ferie og skal ikke tilbake på jobb før til uken, men det blir ikke noe ny tur til varmen på nåværende tidspunkt.

Regn og storm, er høsten her alt nå? Det føles nesten litt deprimerende dette været som er nå. Synes ikke at det har vært noe særlig sommer i år i det hele tatt. De dagene som har vært noenlunde ok i løpet av “sommeren” så har vi vært på jobb. Solsengene vi har på terrassen har ikke vært i bruk en eneste gang i år.

I og med at vi fortsatt har ferie så fant vi ut at vi tok en tur opp på hytta igjen. Sist gikk tiden så alt for fort og det var litt trist når vi dro hjem. Vi reiste tidlig og rakk akkurat opp til middag. Vi lagde spagetti carbonara til middagen i dag. Det er ikke noe pastatallerkener her på hytta så vi improviserte med serveringsboller, fungerte bra det også.  🙂

Regn og storm hjemme, Carbonara på hytta

regn og storm

Denne carbonaraen er faktisk en oppskrift jeg har fått fra Grete Roede, så denne er noenlunde sunn. Ingrediense i denne retten er: spagetti, matfløte, egg, bacon, hvitløk og parmesan. Veldig godt. 🙂

Det har vært en lang biltur i dag. Regnet høljer ned ute, men det gjør ikke noe her oppe. Om det regner og er full storm er så gjør det ikke noe. Det blir annerledes her på en måte. Det er fyr i peisen og ganske så koselig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En uke i Ayia Napa er over – evaluering

Min første VLOG – VLOGG