in

Chris Rock Oslo Spektrum 07.10.17

Lørdag 07.10.17 var vi på Standup Show med Chris Rock i Oslo Spektrum. Vi kjøpte billetter til «The Total Blackout Tour» allerede i mai, tiden fra da til nå har gått fort. Vi gledet oss veldig til å se selveste Chris Rock. Det stod på billetten at showet startet 19, men klokken var rundt 19:40 når første av tre oppvarmere kom på scenen. Den ene kjedeligere enn den andre. De alle startet å snakke om det samme, Donald Trump. Oppvarmere var Jeff, Michelle og Harry. Harry var soleklar best. 

Oslo Spektrum kan ta opptil 8 700 tilskuere og denne dagen hadde møtt opp ca 5 000 for å se selveste Chris Rock.  

Chris Rock

Chris RockChris Rock entret scenen i kjent stil, smilende fra øre til øre med dype smulehull og en fantastisk utstråling. 52 år ung har han blitt nå. Man kunne se at han ikke var i tjueårene lenger, men det var kun om du så skikkelig etter.
Han snakket også om Donald Trump, noe som nå begynte å bli gammelt. Han snakket i store deler om skilsmisse, utroskap, barna og den “hvite mann”. Må innrømme at jeg syntes det ble litt for mye “dick, pussy, fuck, nigger” for min humor.  VG ga terningskast 4, er ikke sikker på om jeg er enig i at han fortjente så høyt kast. Trykk HER for anmeldelsen. 

Jeg er glad vi bestilte billetter og tok turen for å se Chris Rock. Vi satt på første rad midt foran scenen så vi så meget bra, deilig å ikke han noen foran seg som blokkerte med høyde og hodet. Kommer nok ikke til å reise å se han igjen, holder med å oppleve han en gang. 

Vi startet lørdagen med frisørtimer, litt shopping og lunsj før vi reiste hjem for litt kvalitetstid med Håkki før vi reiste innover igjen for å spise middag før showet i Oslo. Kan ikke huske hva stedet het. 

Vi har hatt en fortreffelig aften. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kavaletter og bomtrening

Kavaletter og bomarbeid med Kvikk

Kvikk og meg