in ,

Onsdagsdate med sushi, hotell og konsert

Greit med en liten onsdagsdate. Da en liten getaway midt i uken. Mor passer hunden, hesten er med på sprangtime og vi er i Oslo for en liten onsdagsdate. Vår onsdagsdate denne gangen startet med middag på SushiTime på Helsfyr. Et koselig lite sted med veldig god sushi. Ganske rimelig er det også.  Det ble 32 biter med litt forskjellig sushi. Veldig godt. 

SushiTime

Etter sushien tok vi turen til Dominos for litt “dessert”.  Vi bestilte parmesan bites, eller parmesansticks som jeg kaller de. Veldig godt det også. Vi er nå gode og mette, og en smule trøtte.  Skal bli godt å komme tilbake til hotellet i kveld etter konserten og legge oss i den meget behagelige sengen. Gleder meg masse til en god nattssøvn etterfulgt av en god hotellfrokost i morgen tidlig før det bærer av sted på jobb. 🙂 

Close your eyes and see, onsdagsdate

Har ikke tid til å skrive så mye denne gangen, jeg må gjøre meg klar for konserten i kveld. Vet ikke om det er 40-års krisa som har slått inn tidlig eller ikke, men vi skal da på Harry Styles i dag på Oslo Spektrum. Litt usikker på musikken da den er nokså ulik fra One Direction, men moro blir det likevel. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Treningen fortsetter – egentrening og bomtime

Fy flate for en hest jeg har