in

Høst uten tvil – regn, flom …

Tror det er liten tvil at høsten har satt inn for fullt nå. Regn, flom, ødelagte og sperrede veier flere steder på Romerike. Nyhetsbilde i går var fullt av bilder av oversvømte veier og biler under vann. Ufattelig at det kan komme så mye nedbør på en gang. Jeg kan ikke huske at vi har hatt en lignende høst tidligere.
Høst

Høst

Høsten kan være virkelig vakker, den er vakker når det ikke regner og er full storm ute. Trærne skifter farge og det blir rent romantisk ute. Håper vi får noe høst uten regnvær slik at jeg kan ta med kamera å gå ut i skogen for å utforske litt. Mannen min og jeg har jo vært på kamerakurs og har meldt oss på et nytt et, greit å teste det man har lært også. Jeg er ihvertfall slik at om jeg ikke praktiserer det jeg har lært så glemmer jeg det igjen så å si med en gang.

I går hadde vi planlagt date og filmkos, vi koste oss med god mat fra Grethe Roede og noen episoder av Suits. Når klokken nærmet seg 20:00 så var vi stup trøtte, så innen klokken var 21 lå vi begge i dyp søvn. Kjenner at kroppen trengte noen timer søvn, skal jo sies at vi denne uken står opp 04:30 for å dra på jobb da. Så når vi drar på jobb er det mørkt og trist ute, heldigvis er det fortsatt lyst når vi kommer hjem.

Da er det bare å ønske en riktig god kveld videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kjærestetid i en hektisk hverdag

Middagstips denne uken, bør prøves